Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Al Nassr - Al Taee 5-1 | Ronaldo a făcut show cu trupa lui Reghecampf! Bornele uluitoare atinse de lusitan

Irina Aldea

Actualizat 30/03/2024 la 23:06 GMT+2

Al Nassr a câștigat cu scorul de 5-1 partida din runda cu numărul 25 din campionatul Arabiei Saudite cu Al Taee, echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf. Cristiano Ronaldo a reușit un hat-trick, în timp ce Sadio Mane a oferit două pase decisive.

Cristiano Ronaldo

Credit imagine: Twitter

Al Nassr s-a impus în partida din etapa cu numărul 25 din campionatul Arabiei Saudite, scor 5-1 cu Al Taee, echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf și la care joacă Andrei Cordea, dar și Marko Dugandzic. Cristiano Ronaldo a reușit un hat-trick de senzație în repriza secundă, iar Mane și-a trecut în dreptul său două pase de gol.
Scorul a fost deschis pe KSU Stadium în Riyadh de către atacantul portughez, Otavio, în minutul 20. Echipa lui Reghecampf a reușit egalarea la doar două minute, Virgil Misidjan marcând în minutul 22 ceea ce s-a dovedit a fi golul de onoare al oaspeților.
CITEȘTE ȘI:

Al Nassr - Al Taee 5-1 | Cristiano Ronaldo & Co. au făcut spectacol cu trupa lui Reghecampf

Oaspeții au rămas în 10 oameni în minutul 36, atunci când marcatorul golului, Misidjan, a primit un al doilea cartonaș galben. Gazdele au reușit până la urmă să intre la vestiare în avantaj, după ce Mane l-a servit în fața porții pe mijlocașul alab Ghareeb, care a marcat pentru 2-1.
După o primă repriză în care nu a strălucit, Cristiano Ronaldo s-a dezlănțuit în a doua parte a meciului. Superstarul lusitan a marcat pentru 3-1 în minutul 65, după o pasă de la Sadio Mane, iar două minute mai târziu a marcat din nou pentru 4-1. Portughezul nu s-a oprit la dublă și a reușit hat-trick-ul în minutul 87. Grație golurilor marcate împotriva lui Al Taee, Cristiano Ronaldo a ajuns la borna de 882 de reușite în carieră. În prezent, Cristiano Ronaldo a ajuns la 26 de reușite în Saudi Pro League, fiind cel mai bun marcator.
Mai mult decât atât, Cristiano Ronaldo a ajuns la 64 de hat-trick-uri în întreaga carieră, trecându-și în palmares încă o bornă fantastică.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo