Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cristiano Ronaldo a marcat un "gol fantomă” în victoria lui Al Nassr, 4-3 cu rivala Al Ahli

Ion Alexandru

Actualizat 23/09/2023 la 09:08 GMT+3

Cristiano Ronaldo continuă să uimească în Arabia Saudită! Portughezul și-a condus echipa către un succes foarte important. 4-3 cu Al Ahli a urcat pe Al Nassr pe locul 5 în clasament, la doar 3 puncte de liderul Al Ittihad.

Așa a deschis scorul Ronaldo în derby-ul Al Nassr - Al Ahli 4-3

Credit imagine: Twitter

Al Nassr a început meciul de vineri seara în speranța de a recupera teren în cursa pentru titlul din Arabia Saudită împotriva lui Al Ahli, care are o echipă cu 3 foste superstaruri din Premier League, Riyad Mahrez, Roberto Firmino și Allan Saint-Maximin.
Echipa lui Luis Castro câștigase ultimele patru meciuri din campionat, iar Al Ahli avea cinci victorii în șase întâlniri din liga saudită.
Cristiano Ronaldo a deschis scorul încă din minutul 4, în ceea ce s-ar putea dovedi a fi cel mai ciudat dintre cele 732 de goluri de club pe care superstarul portughez le-a marcat în cariera sa de poveste.
Sadio Mane a profitat de o greșeală în apărarea lui Al Ahli și i-a pasat lui Ronaldo, care a sprintat spre poarta lui Edouard Mendy. Cu toate acestea, utilizarea pirotehnicii pe stadion a fost de așa natură încât portarul și poarta lui au fost obturate de fum galben.
Ronaldo a trimis mingea acolo unde spera că Mendy nu poate ajunge și a marcat.
Anderson Talisca a marcat al doilea gol al lui Al Nassr 13 minute mai târziu și echipa lui Ronaldo a zburdat către un succes important, 4-3 cu Al Ahli. Starul portughez a mai marcat un gol și a ajuns la 8 reușit în cele șase meciuri ale lui Saudi Pro League din acest sezon, dar și patru pase decisive.
Cristiano Ronaldo a oferit o declarație războinică după victoria cu 7 goluri din Arabia Saudită.
"Criticii spun că Cristiano este terminat, dar nu este adevărat! O să continui până când picioarele îimi voi spune că e gata" a fost replica acidă a fotbalistului de 38 de ani.
Citește și:

Al Nassr, cea mai în formă echipă din liga saudită

Al Nassr a început surprizător acest sezon, cu două înfrângeri. De atunci, însă, echipa lui Cristiano Ronaldo are 5 victorii consecutive și continuă asaltul din clasament. Al Nassr a ajuns pe locul 5 și este la doar 3 puncte de liderul Al Ittihad. Este exact echipa care i-a luat lui Ronaldo primul titlu din Arabia Saudită în sezonul precedent.
Campionatul saudit este foarte echilibrat. Primele 6 clasate sunt despărțite de doar 3 puncte și lupta pentru titlul din acest sezon se anunță foarte strânsă, mai ales după avalanșa de staruri cumpărate pe bani greu în această vară.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo