Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cristiano Ronaldo, discurs plin de fair play după ce a terminat anul cu 54 de goluri! "Vreau să continui"

Dani Morar

Publicat 31/12/2023 la 16:13 GMT+2

Cristiano Ronaldo a marcat din nou în penultima zi a anului și a încheiat 2023 pe primul loc în topul marcatorilor, peste jucători precum Mbappe, Haaland sau Harry Kane. Lusitanul a avut un discurs plin de fair play la finalul partidei cu Al Taawon și promite că va continua prestațiile bune și în 2024.

Cristiano Ronaldo esulta per la vittoria in Al Taawoun-Al Nassr - Saudi Premier League 2023/2024

Credit imagine: Getty Images

Cristiano Ronaldo era sigur că va încheia anul pe primul loc în topul marcatorilor, dar și-a îmbunătățit cifrele și a mai marcat o dată, pe 30 decembrie, încheind 2023 cu 54 de reușite.
Portughezul a vorbit despre performanțele sale și a dat dovadă de mult fair play. CR7 a ținut să le mulțumească coechipierilor de la Al Nassr, suporterilor, dar a și promis că va continua să marcheze la fel de mult și să fie un jucător la fel de decisiv.
"Sunt foarte mândru. Voi continua să fac asta, mă simt bine, mă simt fericit. La anul voi încerca să fac asta din nou. Am făcut ca mulți jucători să vină aici, nimeni nu credea ceea ce spuneam eu. Dar deja e de domeniul trecutului, nu mai contează.
Cel mai important lucru e că jucătorii vor să vină aici pentru că știu că liga este una competitivă. Întreaga lume se uită acum la acest campionat. Dacă marii jucătorii vor vrea să vină aici vor fi bineveniți.
Sunt foarte fericit să fiu cel mai bun marcator la final de an. După cum am mai spus, este vorba despre multă muncă și dedicare. Trebuie să le mulțumesc colegilor mei, fără ei nu ar fi fost posibil. Și fanilor, deoarece ne urmează peste tot. Vreau să continui", a declarat Ronaldo, citat de Sport Bible.
Citește și:

Cristiano Ronaldo a marcat 54 de goluri în 2023

Cristiano Ronaldo devenise încă de săptămâna trecută cel mai bun marcator din 2023. Portughezul însă a continuat să impresioneze și la ultimul meci jucat în acest an și a înscris din nou, în penultima zi din 2023, golul cu numărul 54.
Ajuns la 38 de ani, starul portughez a strâns, în ultimele 12 luni, nu mai puțin de 54 de goluri, cifre fabuloase având în vedere vârsta sa.
La scorul 3-1 pentru Al Nassr, Ronaldo a stabilit scorul final al întâlnirii, în cel de-al doilea minut al prelungirilor, înscriind perfect, cu o lovitură de cap, după o centrare venită perfect de la Fofana.
Ronaldo este primul la capitolul golurilor marcate în acest an, lăsând în spate jucătorii care au evoluat în campionatele Europei.
În continuarea portughezului, în topul golgheterilor se află Harry Kane şi Kylian Mbappe, fiecare cu câte 52 de reușite, dar şi Erling Haaland, cu 50.
După succesul categoric obținut de Al Nassr sâmbătă seara, 4-1, echipa lusitanului a rămas pe locul secund, cu 46 de puncte, la şapte puncte în spatele liderului Al-Hilal.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo