Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cristiano Ronaldo, gol și assist împotriva echipei unde joacă Alin Toșca. Reghecampf, învins de Al-Hilal

Andrei Nicolae

Actualizat 08/12/2023 la 22:15 GMT+2

Cristiano Ronaldo a ieșit din nou "la rampă" pentru Al Nassr, de data aceasta în competiția internă, mai exact în etapa cu numărul 16. Formația lusitanului a dat peste echipa unde este legitimat Alin Toșca, Al Riyadh, iar CR7 a marcat și a și oferit o pasă de gol în cadrul unei victorii cu scorul de 3-1 a trupei sale.

Cristiano Ronaldo

Credit imagine: Getty Images

Cristiano Ronaldo a marcat din nou pentru Al Nassr în acest sezon și a ajuns la borna 16 în campionat în stagiunea actuală, după ce a înscris împotriva echipei unde joacă românul Alin Toșca, Al Riyadh. Lusitanul a deschis scorul în duelul din seara de vineri din pasa lui Sadio Mane, care i-a centrat foarte bine în careu.
CR7 a avut de îndeplinit o formalitate și a împins mingea în poartă pentru scorul de 1-0, iar câteva minute a oferit și un asist pentru compatriotul său, Otavio. Anderson Talisca și-a trecut și el numele pe tabela de marcat și a dus scorul la 3-0. Al Riyadh a găsit și ea poarta și a marcat golul de onoare, dar duelul s-a încheiat 4-1, pentru că Talisca a mai marcat încă o dată.
Al Nassr s-a apropiat din nou la 7 puncte de liderul Al Hilal, care o învinsese mai devreme pe formația antrenată de Laurențiu Reghecampf, Al Taee. â
Citește și:

Românii din Arabia Saudită, învinși vineri seara

Echipa lui "Reghe" a pierdut în fața superstarilor de la Al Hilal cu 2-1, în urma golurilor înscrise de arabul Salem Al Dawsari și Aleksandar Mitrovic. Antrenorul român l-a folosit preț de jumătate de oră și pe Andrei Cordea, jucătorul venit de la FCSB.
Al Taee se află pe locul 12 în ierarhie, la doar 4 puncte de primul loc retrogradabil, cel ocupat de Abha, formație unde apără Ciprian Tătărușanu. Portarul român a încasat vineri seara trei goluri de la Al Khaleej, scorul final fiind de 3-1.
În 15 etape, Tătărușanu și-a ținut poarta intactă într-un singur meci și a încasat 37 de goluri.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo