Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cristiano Ronaldo i-a "ciuruit" poarta lui Tătărușanu! CR7, peste Mbappe și Kane, cu al doilea hattrick din 2024

Dani Morar

Actualizat 03/04/2024 la 00:12 GMT+3

Cristiano Ronaldo și Al Nassr au câștigat la scor în fața echipei lui Ciprian Tătărușanu, Abha Club. Românul a scos mingea din poartă de nu mai puțin de 8 ori, la primul meci după 13 ani în care CR7 înscrie două goluri din lovitură liberă.

Cristiano Ronaldo

Credit imagine: Twitter

Cristiano Ronaldo a marcat primul hattrick din 2024, chiar împotriva lui Ciprian Tătărușanu. Al Nassr s-a impus cu un incredibil 8-0 și și-a consolidat locul 2 în campionatul Arabiei Saudite, după ce Al Hilal și-a extins șirul de victorii, împotriva lui Al Akhdoud.
Al Nassr a desschis scorul în minutul 11, după ce a beneficiat de o lovitură liberă din marginea careului. Cristiano Ronaldo a trimis pe centrul porții, dar Ciprian Tătărușanu a greșit încercând să respingă cu piciorul și a încasat primul gol.
Golul de 2-0 a venit în tot urma unei lovituri libere executate impecabil de lusitan de această dată. CR7 a înălțat mingea peste zid, care a căzut lângă bară, lăsându-l pe portarul român fără reacție. A fost pentru prima dată din 2011, de pe vremea când evolua pe Santiago Bernabeu, când Ronaldo marchează din două lovituri libere într-un meci.
Tătă a comis-o și la golul 3. Ronaldo a fost angajat în adâncime și a reușit să scoată mingea spre centrul careului. Portarul nostru a încercat să respingă, dar a trimis doar până la Sadio Mane, care a trimis în plasă cu poarta goală.
În minutul 42, Cristiano a reușit să bifeze hattrickul, după o nouă execuție superbă. Fostul star de la Real Madrid, Manchester United și Juventus a finalizat cu un lob peste goalkeeperul român.
Acesta nu a fost ultimul gol al primei reprize. Oaspeții au atacat în valuri, iar Ronaldo a primit mingea în fața porții și a fost altruist, preferând să îi paseze lui Abdulmajeed Al Sulaiheem, care a dus scorul la 5-0 înaintea pauzei.
Citește și:

Cristiano Ronaldo, peste Mbappe și Kane, după ce l-a învins de 3 ori pe Tătărușanu

Cristiano Ronaldo a fost schimbat la pauză, dar formația în care evoluează portughezul nu s-a oprit aici. La doar 6 minute după debutul reprizei secunde, Otavio l-a servit ideal pe Abdulrahman Ghareeb, care a trimis la colțul lung și a înscris al 6-lea gol.
Al Nassr a dus scorul la 7-0 în minutul 63. După o acțiune purtată în flancul drept și o respingere greșită a apărării gazdelor, Abdulaziz Al Elewai a trimis cu latul și a dus și l-a învins din nou pe Tătărușanu.
Al Elewai a făcut și el dubla pe final, cu un șut din afara careului, stabilind scorul final, 8-0.
În urma acestui meci, Cristiano Ronaldo a ajuns la 41 de goluri și 12 assisturi în 41 de apariții în sezonul 2023-2024.
Tot după reușitele din această partidă, Ronaldo a ajuns la 62 de contribuții la gol în acest sezon la club și națională, fiind pe locul 1 la acest capitol. Podiumul este completat de Kylian Mbappe, cu 58 de constribuții, și Harry Kane cu 52 de contribuții.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo