Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ronaldo sau Mane? Nu! Laporte a adus, în prelungiri, victoria lui Al Nassr în fața echipei lui Contra și Stanciu, Damac

Ion Alexandru

Publicat 06/04/2024 la 07:39 GMT+3

Cristiano Ronaldo și Sadio Mane au început de pe bancă meciul cu echipa lui Contra și Stanciu, Damac. Al Nassr a câștigat cu un gol marcat în prelungiri de fundașul care încasează 24 de milioane în Arabia Saudită, Laporte. Damac rămâne pe locul 8, deși nu a mai câștigat de 4 meciuri.

Aymeric Laporte, auteur d'un but exceptionnel contre l'Inter Miami

Credit imagine: Getty Images

Aymeric Laporte a salvat-o pe Al Nassr împotriva lui Damac vineri seară, când Cristiano Ronaldo a început meciul de pe bancă.
Ronaldo a fost omis surprizător din formația de start după ce a marcat hat-trick-uri consecutive în victoriile anterioare ale lui Al Nassr. Portughezul este acum tot mai aproape de titlul de golgheter în Arabia Saudită - are 29 de goluri fața de cele 22 marcate de Mitrovic de la Al Hilal. Fostul star de la Liverpool și Bayern Munchen, Sadio Mane, a rămas și el pe banca de rezerve înaintea viitoarei semifinale a Supercupei Arabia Saudite a lui Al Nassr împotriva liderului din Arabia Saudită Al Hilal.
Antrenor portughez Luis Castro a fost nevoit să forțeze și l-a introdus pe teren pe Ronaldo în minutul 66. Superstarul portughez a ratat o ocazie în minutul 85. Linia defensivă a lui Contra, condusă de 3 algerieni a rezista excelent până în minutul 91. Fostul campion al Angliei cu Manchester City, Laporte a marcat golul victoriei cu largul concurs al portarului Zeghba. Stanciu a fost schimbat în minutul 89.

Ronaldo, fără șanse la titlu în Arabia Saudită

Al Nassr a câștigat cu 1-0 în deplasarea de pe terenul lui Damac, dar diferența față de liderul Al Hilal a rămas aceeași, 12 puncte. Rivala Al Hilal s-a impus cu 4-1 în deplasare, în fața lui Al Khaleej și are 25 de victorii și 2 egaluri în 27 de partide. Cristiano Ronaldo a pierdut titlul și în sezonul trecut. Al Ittihad a fost campioană în 2023.
Citește și:

Contra, un pachet de nervi la finalul meciului

Contra a gândit excelent meciul cu Al Nassr. Echipa sa a reușit să neutralizeze vedetele plătite regește în Arabia Saudită. O dovadă este și faptul că echipa lui Ronaldo a avut doar 3 șuturi pe poartă, ultimele două venind în prelungiri. Damac este în cădere liberă după 4 meciuri fără victorie, iar Contra a avut o cădere nervoasă la finalul meciului pierdut, în prelungiri, cu Al Nassr.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo