Jean-Michel Aulas, nemulțumit de faptul că nu se va mai relua campionatul în Franța, a declarat pentru postul de radio RMC: ”Cluburile din Ligue 1 vor să facă apel împotriva deciziei statului, este o inițiativă care a pornit de la patronul celor de la Saint Etienne. Statul este responsabil pentru oprirea campionatului, prim-ministrul a ordonat acest lucru așadar ei sunt responsabili pentru pagubele de 800 de milioane de euro pentru le vom pierde”.
”Poate de aceeai a declarat ministrul Sportului că a fost decizia Ligii și a Federației de a schimba regulamentul care specifica ideea că un campion poate fi desemnat doar după etapa 38”, a completat el.
Lyon va reveni la antrenamente în curând pentru a se pregăti pentru meciul din optimile de finală ale UEFA Champions League cu Juventus, însă clubul are și alte griji: ”Cei din industria turistică pot beneficia de scutiri de taxe, fotbalul nu. Voi cere ca și cluburile de fotbal să fie luate în considerare, este doar o modalitate de a atenua impactul financiar al deciziei guvernului”, a afirmat Aulas.
World Cup Qualification CONMEBOL
Imagini groaznice în Ecuador-Brazilia! Cunha, făcut KO de o intrare criminală a portarului advers
ACUM 5 ORE

Lyon a ratat cupele europene pentru prima oară din 1997

Liga Profesionistă de Fotbal din Franța a declarat-o pe Paris Saint-Germain drept noua campioană a Franței după oprirea definitivă a campionatului.
Astfel, Amiens și Toulouse au retrogradat în Ligue 2, cu toate că ar mai fi fost de jucat 10 etape. În Champions League se vor califica PSG, Marseille și Rennes în timp ce Lille, Reims și Nice vor merge în Europa League. Lyon, care a încheiat campania pe locul șapte, ratează cupele europene pentru prima oară din 1997.
Clasamentul a fost stabilit în baza numărului mediu de puncte pe care fiecare echipă le-a adunat până acum în meciurile jucate.
https://i.eurosport.com/2020/06/03/2827596.jpg
Liga
Stadionul Barcelonei și-ar putea schimba denumirea! Catalanii, gata să accepte din motive financiare
ACUM 6 ORE
Bundesliga
Ce atacant din Premier League urmărește cu atenție Erling Haaland? "E cel mai bun din lume la asta"
ACUM 8 ORE