Scene incredibile au avut loc în partida din liga a treia argentiniană din regiunea Mendoza dintre Huracan Las Heras și Ferro de General Pico, după ce s-au tras mai multe focuri de armă spre teren.
În minutul 84 al partidei, la scorul de 3-1 pentru gazde, mai multe focuri de armă au fost trase spre teren. Antrenorul oaspeților, Mauricio Romero, a fost rănit în umăr, potrivit ziarului argentinian Ole, citați de Reuters. Aceeași sursă susține a existat și o încăierare generală între grupuri organizate ale fanilor celor de la Huracan.
Women's World Cup Qualification UEFA
Anglia a bătut recordul mondial la fotbal feminin! Scorul incredibil într-un meci de calificare
ACUM 13 MINUTE

Antrenorul împușcat este în afara oricărui pericol

În urma acestui incident, Mauricio Romero a fost transportat la spital, acolo unde a primit îngrijiri medicale. Potrivit clubului, după ce antrenorul a ieșit din spital, acesta a mers la poliție pentru a da declarații:
"Romero se află în afara oricărui pericol. După ce a părăsit stadionul, acesta a fost supus unor teste la spital, iar acum dă declarații poliției", a postat pe Twitter clubul argentinian din liga a treia.
În transmisiunea partidei, se poate vedea cum jucătorii celor două echipe aleargă și se ascund după ce s-au tras focurile de armă.
Meciul dintre Huracan Las Heras și Ferro de General Pico a fost suspendat în minutul 84 al partidei, la scorul de 3-1 pentru gazde.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/10/25/3243246.jpg
Fotbal
În ce condiții Balonul de Aur ar putea ajunge la Lewandowski! Anunțul jurnaliștilor din Franța
ACUM 30 MINUTE
Fotbal
A apărut o "candidatură șoc" pentru postul de manager la Manchester United
ACUM 37 MINUTE