Continuatoarea lui CF Extremadura, formație care în anii 1990 a prins câteva sezoane în prima ligă spaniolă, actualul club traversează perioade dificile, zbătându-se în mediocritate, în liga a 3-a.
Ieri, Extremadura a avut un derby de clasament, cu Inter de Madrid, altă formație care se află în subsolul clasamentului, și a pierdut, pe teren propriu, scor 2-1.
Tehnicianul gazdelor, Manuel Mosquera, a fost atât de nemulțumit de prestația jucătorilor lui încât l-a luat de guler pe Musa, chiar în timpul meciului, bruscându-l și adresându-i cuvinte grele. "Du-te să îți cauți echipă", a fost una din puținele fraze care pot fi reproduse, conform Marca.
Cupa Mondială FIFA
Meciul cu numărul 1000, de vis pentru Messi! Realizările starului argentinian în meciul cu Australia
ACUM 33 MINUTE
CITEȘTE ȘI:
E GATA! VESTIARUL LUI UNITED S-A RĂSCULAT ÎMPOTRIVA LUI SOLSKJAER. LUI RONALDO NU ÎI VINE SĂ CREADĂ CE SE ÎNTÂMPLĂ

Antrenorul de la Extremadura, eliminat după ce și-a bruscat un jucător

Evident, arbitrul l-a eliminat pe antrenorul Extremadurei, dar acesta nu regretă comportamentul avut, semn că e obișnuit să își "trezească la realitate" astfel fotbaliștii. La conferința de presă de după meci, Mosquera și-a explicat ieșirea incredibilă.
"Atitudinea mea față de Musa a fost una agresivă, dar nu l-am insultat. Cred că trebuie să arătăm altă atitudine pe teren, le cer tuturor un minim de angajament. Musa s-a plimbat pe teren, este anormal cum s-a comportat. Nu regret ce s-a întâmplat, deși aș fi putut proceda altfel. Dar nu regret", a spus antrenorul la final, potrivit sursei citate.
Extremadura este pe locul 16 în clasamentul Segundei B, ocupând prima poziție retrogradantă. Totuși, diferența față de locul 8, spre exemplu, e de doar 4 puncte.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Cupa Mondială FIFA
Golgheter la Mondialul din 2018, fără reușită în 2022: "Sper să pot sparge gheața mâine"
ACUM O ORĂ
Cupa Mondială FIFA
Lionel Messi o duce pe Argentina în sferturile Mondialului! Duel cu Olanda pentru semifinale
ACUM O ORĂ