Continuatoarea lui CF Extremadura, formație care în anii 1990 a prins câteva sezoane în prima ligă spaniolă, actualul club traversează perioade dificile, zbătându-se în mediocritate, în liga a 3-a.
Ieri, Extremadura a avut un derby de clasament, cu Inter de Madrid, altă formație care se află în subsolul clasamentului, și a pierdut, pe teren propriu, scor 2-1.
Tehnicianul gazdelor, Manuel Mosquera, a fost atât de nemulțumit de prestația jucătorilor lui încât l-a luat de guler pe Musa, chiar în timpul meciului, bruscându-l și adresându-i cuvinte grele. "Du-te să îți cauți echipă", a fost una din puținele fraze care pot fi reproduse, conform Marca.
Romanian Liga I
Trică a răbufnit după remiza cu Dinamo! "Du-te la tine în țară! Păcălești fotbalul și pe mine!"
ACUM 8 ORE
CITEȘTE ȘI:
E GATA! VESTIARUL LUI UNITED S-A RĂSCULAT ÎMPOTRIVA LUI SOLSKJAER. LUI RONALDO NU ÎI VINE SĂ CREADĂ CE SE ÎNTÂMPLĂ

Antrenorul de la Extremadura, eliminat după ce și-a bruscat un jucător

Evident, arbitrul l-a eliminat pe antrenorul Extremadurei, dar acesta nu regretă comportamentul avut, semn că e obișnuit să își "trezească la realitate" astfel fotbaliștii. La conferința de presă de după meci, Mosquera și-a explicat ieșirea incredibilă.
"Atitudinea mea față de Musa a fost una agresivă, dar nu l-am insultat. Cred că trebuie să arătăm altă atitudine pe teren, le cer tuturor un minim de angajament. Musa s-a plimbat pe teren, este anormal cum s-a comportat. Nu regret ce s-a întâmplat, deși aș fi putut proceda altfel. Dar nu regret", a spus antrenorul la final, potrivit sursei citate.
Extremadura este pe locul 16 în clasamentul Segundei B, ocupând prima poziție retrogradantă. Totuși, diferența față de locul 8, spre exemplu, e de doar 4 puncte.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Romanian Liga I
Mircea Rednic, la un pas de despărțirea de Dinamo! Ce a spus după remiza cu FC U Craiova
ACUM 8 ORE
Romanian Liga I
Remiză albă între Dinamo și FC U Craiova! "Câinii roșii" au ajuns la 14 meciuri fără victorie
ACUM 9 ORE