Marega a încercat să părăsească terenul însă a fost ținut de colegi după ce a fost abuzat rasial în timpul victoriei cu 2-1 a celor de la Porto la Vitoria Guimaraes. Marega a înscris golul victoriei în minutul 60 însă nu a mai putut continua meciul din cauza scandărilor rasiste din tribune, hotărând să părăsească terenul.
După ce a marcat golul secund al lui Porto, el a celebrat arătând spre culoarea pielii. Ca răspuns, fanii celor de la Vitoria l-au abuzat rasial, imitând sunete de maimuță și aruncând scaune spre internaționalul din Mali. Marega a încercat să detensioneze situația și a celebrat cu unul dintre scaunele aruncate de suporteri, însă după ce abuzurile au continuat, el a hotărât să părăsească terenul.
Romanian Liga I
Ce l-a surprins pe Reghecampf în meciul cu Dinamo: "M-am gândit că se vor mobiliza"
ACUM 17 MINUTE
În timp ce mergea spre margine, jucătorii ambelor echipei au încercat să îl oprească, mulți vorbind cu el, unii chiar ținându-l cu forța. Eforturile au fost în zadar iar după ce antrenorul lui Porto, Sergio Conceicao, a discutat cu el, a hotărât să îl introducă în locul lui pe Wilson Manafa.
https://i.eurosport.com/2020/02/16/2776472.jpg
După meci, Marega a scris pe contul său de Instagram: ”Aș vrea să le transmit idioților care vin la stadioane pentru a face scandări rasiste că sper să nu îi mai văd pe un teren de fotbal niciodată. Sunteți o rușine! De asemenea, vreau să mulțumesc arbitrilor pentru că nu mi-au luat apărarea și mi-au dat galben pentru că mi-am apărat culoarea pielii”.
Marega a fost împrumutat la Vitoria în sezonul 2016/2017 și a înscris 13 goluri în 15 meciuri pentru club.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Rezumatul partidei Crystal Palace - Brighton 1-1. Oaspeții au luptat până la ultima fază
ACUM 8 ORE
Romanian Liga I
Sorin Colceag, discurs dur după Craiova - Dinamo. "Du-te, tată, acasă dacă n-ai chef să muncești"
ACUM 8 ORE