Disputa Fuenlabrada - Girona 0-1 va rămâne mult timp în memoria fanilor pentru o fază inedită întâmplată în repriza a doua.
Cristobal, mijlocaşul de 35 de ani de la Fuenlabrada, a fost eliminat de arbitru în minutul 68, după ce a avut o intrare periculoasă la un adversar. VAR-ul a intrat în acţiune după ce fotbalistul îşi acceptase "sentinţa" şi se dusese la cabine. Asistenţa video a stabilit că intrarea acestuia a fost periculoasă, dar s-a considerat că nu a urmărit să pună în pericol integritatea adversarului. Intrarea, deşi imprudentă, a fost întâmplătoare, ambii jucători urmărind mingea.
În consecinţă, s-a stabilit că fotbalistul merita doar galben, dar readucerea lui pe teren nu a fost o misiune uşoară, el deplasându-se deja la vestiar.
Liga
Suarez, surprins de despărțirea de Atletico! Ce a spus despre ideea de a juca din nou lângă Messi
ACUM 6 ORE
"Ar putea fi la duş deja. Cineva să se ducă la vestiare şi să îl aducă înapoi pe Cristobal", a spus comentatorul de limbă engleză al meciului.
Revenit pe teren, Cristobal i-a făcut semn să tacă lui Granel, care probabil îi reproşase anterior intrarea, iar de aici până la un duel mai puţin sportiv între cei doi a fost doar un pas. Centralul le-a arătat amândurora galben, fiind nevoit astfel să îl elimine din nou pe mijlocaşul de la Fuenlabrada, de data asta pentru cumul de cartonaşe.
După 26 de etape din liga a doua spaniolă, Fuenlabrada se află pe locul 8, la un punct de barajul pentru La Liga. De partea cealaltă, Girona a urcat cu succesul de azi pe locul 6.
Romanian Liga I
Dinamo, fără un jucător important la returul cu U Cluj! Cine va rata meciul decisiv din "Groapă"
ACUM 9 ORE
Liga Campionilor UEFA
Cine câștigă finala UCL și de ce? Oameni importanți din fotbalul românesc au păreri diferite
ACUM 10 ORE