Campionatul Turciei este recunoscut pentru îndârjirea cu care se joacă fiecare partidă, dar și pentru arbitrajele care creează de multe ori adevărate scandaluri. Așa s-a întâmplat și în timpul meciului dintre Beșiktaș și Sivasspor, contând pentru etapa a 15-a din Superlig.
Beșiktaș a intrat la cabine cu un avantaj de 1-0, prin golul marcat de Guven Yalcin în minutul 18. Când jucătorii mergeau spre vestiare, Hakan Arslan, căpitanul lui Sivasspor a ieșit în întâmpinarea arbitrului cu un telefon mobil în mână, pentru a-i demonstra acestuia că a greșit flagrant la golul marcat de Beșiktaș. Pentru gestul său, Arslan a fost avertizat, dar acesta nu s-a potolit și a protestat în continuare, aruncând telefonul pe jos și lovind puternic cu piciorul în panourile publicitare de pe margine. Centralul nu a stat pe gânduri și l-a eliminat pe jucătorul lui Sivasspor.
Liga Campionilor UEFA
Carlo Ancelotti, extrem de fericit după finala Champions League: "Sunt omul recordurilor!"
ACUM 20 MINUTE

Reluările i-au dat dreptate jucătorului

Reluările au demonstrat că fotbalistul avea dreptate, deoarece că mingea a ieșit evident în aut la faza la care gazdele au deschis scorul. Eroarea arbitrilor este inexplicabilă, întrucât arbitrul asistent a fost foarte aproape de fază în acele clipe, deci frustrarea jucătorului de la Sivasspor este oarecum de înțeles.
În cele din urmă Beșiktaș a învins cu 3-0, Larin și Ozyakup marcând pe final pentru gazde. Prin acest succes, Beșiktaș a urcat pe poziția a 2-a în clasament, la un singur punct distanță de liderul Galatasaray. Gaziantep, formația antrenată de Marius Șumudică, a căzut astfel pe locul 4, dar diferența față de primele clasate este infimă.
https://i.eurosport.com/2020/12/28/2962307.jpg
Liga Campionilor UEFA
Klopp nu renunță: "Rezervați hotelul pentru finala viitoare!" Ce le-a spus la pauză jucătorilor
ACUM 40 MINUTE
Liga Campionilor UEFA
Ancelotti a intrat în istoria Champions League! Ce a realizat italianul după finala de la Paris
ACUM 8 ORE