Fotbalul este deseori un sport mult mai dur decât ar trebui, existând numeroase cazuri în care jucătorii recurg la violență în timpul partidelor.
De obicei, fotbaliștii din echipele adverse se răfuiesc între ei din varii motive sau își pierd cumpătul în fața arbitrilor, dar ceea ce s-a întâmplat într-un meci din campionatul Irlandei de Nord a depășit limita imaginabilului.
Confruntarea dintre Glentoran și Coleraine, din etapa a 9-a a primei ligi din Irlanda de Nord a marcat un episod incredibil. Gazdele conduceau cu 2-1 în minutul 80, dar oaspeții au egalat prin Cathair Friel la capătul unui contra-atac, pornit de la o greșeală a lui Bobby Burns.
Romanian Liga I
Dan Petrescu, aproape de a deveni noul selecționer al României! Informații de ultimă oră
ACUM 2 MINUTE
Citește și:
https://i.eurosport.com/2021/10/12/3235745.png

Aaron McCarey a fost eliminat pentru că și-a lovit un coechipier

Fundașul stânga al gazdelor a pierdut o minge la mijlocul terenului și a avut serios de suferit pentru gafa sa. Imediat după ce mingea a intrat în poartă, portarul lui Glentoran, Aaron McCarey, s-a repezit asupra coechipierului său și l-a lovit fără menajamente, considerându-l principalul vinovat pentru primirea golului.
Arbitrul partidei nu l-a iertat pe goalkeeper și i-a arătat acestuia cartonașul roșu, spre stupoarea tuturor jucătorilor de pe teren.
Eliminarea nu i-a costat însă foarte grav pe cei de la Glentoran, meciul încheindu-se la egalitate, scor 2-2. Gestul lui McCarey a devenit repede unul viral, imaginea cu el lovindu-și coechipierul răspândindu-se repede pe rețelele de socializare.
McCarey nu este un portar oarecare, el evoluând multă vreme în Anglia, prinzând câteva partide și în poarta lui Wolverhampton. De asemenea, goalkeeperul ajuns acum la 28 de ani a jucat pentru toate naționalale de juniori și tineret al Irlandei de Nord, dar nu a apucat încă să debuteze la prima reprezentativă și probabil nici nu o va face niciodată după gestul său necugetat.
https://i.eurosport.com/2021/10/11/3235340.jpg
Premier League
Ralf Rangnick va încasa o sumă fabuloasă dacă îl va convinge pe Haaland să meargă la Man United
ACUM 22 MINUTE
Ligue 1
Ibrahimovic, la un pas să se retragă în această vară! Ce i-a propus președintelui lui PSG
ACUM 32 MINUTE