După 0-0 în timp regulamentar, soarta optimii din Copa Libertadores s-a stabilit la lovituri de departajare, acolo unde adversara Bocăi s-a impus cu 3-1.
Fluierul final nu a adus doar o supărare imensă pentru jucătorii argentinieni, dar şi multă frustrare. Aceştia au fost extrem de nemulţumiţi pe arbitraj, acuzându-l pe central că a tras cu brazilienii, în mai multe momente cheie din meci. După minute bune în care au protestat, se părea că spiritele se calmează, jucătorii sextuplei câştigătoare de Copa Libertadores (1977, 1978, 2000, 2001, 2003, 2007) mergând la vestiar.
Haos la vestiar, după eliminarea Bocăi din Copa Libertadores
Premier League
Salah a primit galbene exclusiv pentru că și-a scos tricoul. Reacția genială a lui Klopp
ACUM O ORĂ
Din păcate, abia acolo a început cu adevărat haosul: fotbaliştii Bocăi şi-au devastat propriul vestiar şi apoi au încercat să îi atace pe rivalii de la Atletico Mineiro.
Din fericire, poliţia a intervenit la timp, dar am asistat la câteva momente de coşmar: fostul star al lui Manchester United, Marcos Rojo, a fost surprins în timp ce a luat un extinctor şi a încercat să îl arunce spre forţele de ordine.
Acum, fundaşul stânga riscă o suspendare record pentru inconştienţa de care a dat dovadă.
În presa din America de Sud se speculează chiar că Rojo ar fi fost arestat, dar această variantă nu a fost confirmată oficial de club.
Ligue 1
Soarta lui Pochettino atârnă de un fir de ață. Conducerea lui PSG i-a găsit deja înlocuitor
ACUM 4 ORE
Fotbal
Gest oribil făcut de Haaland? "S-a uitat la el, a râs și a plecat. I s-au urcat la cap laudele"
16/09/2021 LA 15:38