După 0-0 în timp regulamentar, soarta optimii din Copa Libertadores s-a stabilit la lovituri de departajare, acolo unde adversara Bocăi s-a impus cu 3-1.
Fluierul final nu a adus doar o supărare imensă pentru jucătorii argentinieni, dar şi multă frustrare. Aceştia au fost extrem de nemulţumiţi pe arbitraj, acuzându-l pe central că a tras cu brazilienii, în mai multe momente cheie din meci. După minute bune în care au protestat, se părea că spiritele se calmează, jucătorii sextuplei câştigătoare de Copa Libertadores (1977, 1978, 2000, 2001, 2003, 2007) mergând la vestiar.
Haos la vestiar, după eliminarea Bocăi din Copa Libertadores
Fotbal
Tricoul purtat de Maradona în meciul cu Anglia din 86 s-a vândut pentru o sumă record
04/05/2022 LA 16:49
Din păcate, abia acolo a început cu adevărat haosul: fotbaliştii Bocăi şi-au devastat propriul vestiar şi apoi au încercat să îi atace pe rivalii de la Atletico Mineiro.
Din fericire, poliţia a intervenit la timp, dar am asistat la câteva momente de coşmar: fostul star al lui Manchester United, Marcos Rojo, a fost surprins în timp ce a luat un extinctor şi a încercat să îl arunce spre forţele de ordine.
Acum, fundaşul stânga riscă o suspendare record pentru inconştienţa de care a dat dovadă.
În presa din America de Sud se speculează chiar că Rojo ar fi fost arestat, dar această variantă nu a fost confirmată oficial de club.
Premier League
"E noul Diego Maradona!" Harry Kane, comparat cu legendarul argentinian după victoria cu Newcastle
03/04/2022 LA 19:54
Premier League
Inegalabilul Ronaldo. Recordurile stabilite, după o seară magică. Ce a zis Rangnick de prestația lui
12/03/2022 LA 21:11