Vrelo Sport - Spatrak Ljig e o partidă care nu ar fi ajuns niciodată în atenția presei dacă nu s-ar fi întâmplat ceva cu adevărat ieșit din comun. Acum, partida va rămâne probabil în istorie drept cea mai scurtă confruntare din fotbal, după ce s-a jucat doar 3 secunde.
Concret, oaspeții de la Spatrak au avut pentru această dispută doar 7 jucători apți, numărul minim pentru ca o confruntare să aibă loc. La doar 3 secunde de la startul partidei, unul dintre fundași s-a accidentat la o degajare.
După câteva minute în care a primit îngrijiri, apărătorul l-a informat pe arbitru că nu mai poate continua, iar acesta a fost nevoit să întrerupă partida.
Copa del Rey
Barcelona, out din Cupa Regelui! Catalanii au pierdut la Bilbao, după prelungiri
ACUM 3 ORE
Vrelo Sport a câștigat partida cu 3-0, la masa verde, iar în presa sârbă sunt multe semne de întrebare privind accidentarea jucătorului oaspeților. Concret, jurnaliștii de la Belgrad cred că acesta ar fi simulat problemele medicale, pentru ca formația sa să piardă cu doar 3-0 la masa verde. În condițiile în care evoluau în 7, scorul anticipat ar fi fost unul fluviu. Posibil ca varianta să stea în picioare, oaspeții alegând să se prezinte la meci pentru a nu fi acuzați că sfidează competiția. Totuși, dacă ipoteza cu accidentarea fictivă stă în picioare, prejudiciile de imagine par a fi mai mari.
League Cup
Liverpool s-a calificat în finala Cupei Ligii Angliei, după o victorie lejeră pe terenul lui Arsenal
ACUM 5 ORE
Copa del Rey
Hazard a dus-o pe Real Madrid în sferturile Cupei Regelui! Madrilenii, victorie dramatică la Elche
ACUM 6 ORE