Una dintre cele mai importante rivalități din fotbalul european, confruntarea dintre Schalke și Borussia Dortmund este gata pentru un nou episod. Derby-ul râului Ruhr sau Revierderby s-a jucat până acum de 169 de ori: Schalke are 67 de victorii, Dortmund 60 în timp ce alte 42 de partide s-au încheiat la egalitate. Trupa lui Thomas Tuchel stă mai bine în această statistică daca facem referire doar la meciurile din Bundesliga: 32 vs 30 succese în favoarea Borussiei plus alte 25 de remize.
Victoria din etapa precedent le-a adus celor de la Dortmund certitudinea că vor juca în sezonul următor al Ligii Campionilor. Borussia e pe 2 în campionat, la 5 puncte în spatele lui Bayern, având în continuare ceva speranțe că bavarezii vor mai face pași greșiți până la final. De partea cealaltă, Schalke este doar pe poziția a 7-a, la 4 puncte sub Hertha, ocupanta ultimului loc de pe podium. Cel de-al 170-lea meci Schalke vs Dortmund are loc duminică, de la 16.30, fiind transmis în direct pe Eurosport 2.
Seria transmisiunilor Live din etapa a 29-a începe vineri seara, atunci când se joacă Hertha vs Hanovra. Meciul începe la 21.30 dar cu o jumătate de oră mai devreme e programată avancronica acestei runde. Apoi, ziua de sâmbătă e deschisă de Stuttgart vs Bayern (16.30) și continua cu Wolfsburg vs Mainz (19.30). Între cele două partide puteți urmări Half Time Magazine, program dedicat momentelor importante din această etapă. Încheiem duminică, iar după Revierderby, de la 18.30 începe Koln vs Leverkusen. E de urmărit dacă oaspeții pot obține al 4-lea succes consecutiv, caz în care formația pregătită de Roger Schmidt ar reveni puternic în lupta pentru locul 3.
Premier League
Frank Lampard a devenit favorit să preia Everton. Cine mai figurează pe lista clubului
ACUM 36 MINUTE
Live pe Eurosport 2 din Bundesliga, etapa 29:
- Hertha Berlin vs Hanovra, vineri de la 21.30
- Stuttgart vs Bayern, sâmbătă de la 16.30
- Wolfsburg vs Mainz, sâmbătă de la 19.30
- Schalke vs Dortmund, duminică de la 16.30
- Koln vs Leverkusen, duminică de la 18.30
Toate meciurile din Bundesliga se văd în direct online pe Eurosport Player.
Ligue 1
PSG, interesată de fotbalistul pe care Mbappe l-a cerut pe Parc de Princes în 2019
ACUM 4 ORE
Fotbal
Edi Iordănescu, tot mai aproape de a deveni selecționer! Negocierile s-au purtat la sediul FRF
ACUM 5 ORE