Veste excelentă pentru Guardiola și Solskjaer, antrenori care și-au expus public în ultimele luni dorința ca și în Premier League să se efectueze 5 schimbări, așa cum se întâmplă în Serie A, Bunesliga sau Liga. Deocamdată, cel mai puternic campionat din lume va rămâne tot cu 3 modificări, însă în Cupa Ligii echipele vor putea efectua, din semifinale, câte 5 schimbări într-un meci.
Decizia a fost luată azi și este în sprijinul echipelor care vin după o perioadă aglomerată. În plus, faptul că în ultimele săptămâni au fost atât de multe cazuri de COVID-19 la nivelul loturilor echipelor din Premier League i-a determinat pe antrenori să nu poată roti atât de mult pe cât și-ar fi dorit.
Liga
Minciuna care a ajuns la urechile lui Xavi. Ce crede că a i-a spus Guardiola lui Laporta despre el
ACUM 3 ORE

Decizia de a se opta pentru 5 schimbări, luată după consultarea cluburilor

Astfel, atât la confruntarea Tottenham - Brentford, cât și la cealaltă semifinală, Manchester United - Manchester City, cei 4 tehnicieni vor putea opta pentru până la 5 schimbări, pe durata partidei. Aceeași regulă va fi valabilă și pentru finală.
"După consultări cu cele 4 cluburi rămase în competiție, 9 rezerve vor putea lua loc pe bancă, 5 dintre jucători putând fi trimiși în teren în locul celor care au început partida", se arată în comunicatul EFL.
Un antrenor va putea opta totuși pentru doar trei momente în care să efectueze schimbările, pentru ca partidele să nu fie întrerupte prea des.
Programul semifinalelor Cupei Ligii Angliei:
  • Marți, 21:45 - Tottenham - Brentford
  • Miercuri, 21:45 - Manchester United - Manchester City
Finala Carabao Cup trebuia să aibă loc inițial în februarie, dar a fost împinsă în aprilie, în speranța că fanii vor avea acces în tribunele de pe Wembley.
Meciurile din Premier League de la Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Tuchel nu se va putea baza pe 2 staruri în meciul cu City! Ce a spus despre rivalitatea cu Gaurdiola
ACUM O ZI
Bundesliga
Julian Nagelsmann a vorbit pentru prima oară de transferul care ar face din Bayern echipa perfectă
IERI LA 07:45