Veste excelentă pentru Guardiola și Solskjaer, antrenori care și-au expus public în ultimele luni dorința ca și în Premier League să se efectueze 5 schimbări, așa cum se întâmplă în Serie A, Bunesliga sau Liga. Deocamdată, cel mai puternic campionat din lume va rămâne tot cu 3 modificări, însă în Cupa Ligii echipele vor putea efectua, din semifinale, câte 5 schimbări într-un meci.
Decizia a fost luată azi și este în sprijinul echipelor care vin după o perioadă aglomerată. În plus, faptul că în ultimele săptămâni au fost atât de multe cazuri de COVID-19 la nivelul loturilor echipelor din Premier League i-a determinat pe antrenori să nu poată roti atât de mult pe cât și-ar fi dorit.
Fotbal
Guardiola a pus ochii pe un mijlocaș din Premier League! Cine e așteptat în locul lui Fernandinho
ACUM 21 ORE

Decizia de a se opta pentru 5 schimbări, luată după consultarea cluburilor

Astfel, atât la confruntarea Tottenham - Brentford, cât și la cealaltă semifinală, Manchester United - Manchester City, cei 4 tehnicieni vor putea opta pentru până la 5 schimbări, pe durata partidei. Aceeași regulă va fi valabilă și pentru finală.
"După consultări cu cele 4 cluburi rămase în competiție, 9 rezerve vor putea lua loc pe bancă, 5 dintre jucători putând fi trimiși în teren în locul celor care au început partida", se arată în comunicatul EFL.
Un antrenor va putea opta totuși pentru doar trei momente în care să efectueze schimbările, pentru ca partidele să nu fie întrerupte prea des.
Programul semifinalelor Cupei Ligii Angliei:
  • Marți, 21:45 - Tottenham - Brentford
  • Miercuri, 21:45 - Manchester United - Manchester City
Finala Carabao Cup trebuia să aibă loc inițial în februarie, dar a fost împinsă în aprilie, în speranța că fanii vor avea acces în tribunele de pe Wembley.
Meciurile din Premier League de la Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Ilkay Gundogan pleacă de la City după 6 ani și e aproape de a semna cu un alt club uriaș
17/05/2022 LA 12:55
Premier League
Pep Guardiola, ferm după egalul lui Manchester City cu West Ham! "Pot să vă asigur de ceva"
15/05/2022 LA 18:46