Sport.es, cunoscuta publicație catalană, scrie despre unul dintre foștii jucători ai Barcelonei. Jose Manuel Pinto nu a impresionat prea mult prin paradele sale, primind destul de rar șansa de a apăra, dar a fost un excelent om de vestiar, apropiat al lui Messi și un sportiv rebel. Mereu cu părul lung, fostul goalkeeper a ales mereu frizuri neconvenționale, un singur lucru rămânând constant: lungimea părului. Acum, însă, fostul portar a renunțat total la pletele care l-au consacrat, spre uimirea jurnaliștilor spanioli.
"Jose Manuel Pinto a părăsit lumea fotbalului în 2014 și, de atunci, și-a încercat norocul în lumea muzicii cu un succes extraordinar: în 2016 a câștigat Premiul Grammy Latin pentru cel mai bun album de flamenco. Și, deși din acel moment a trecut neobservat pentru publicul larg, nu s-a îndepărtat de această industrie și a lucrat ca producător cu cântăreți importanți, precum Ruth Lorenzo sau CNCO. Pe numele său de artist "Pinto Wahin", fostul portar va lansa un nou album, iar pentru acesta a ales să își schimbe lookul. Vorbim de o modificare importantă: și-a luat rămas bun de la "coada" celebră, preferând o tunsoare tradițională", notează sursa citată.
Premier League
Sadio Mane, adio Liverpool! Lovitură de teatru: curtat de Real și PSG, senegalezul a ales alt gigant
ACUM 2 ORE
Jose Manuel Pinto a evoluat pentru Barcelona în perioada 2008-2018, dar în majoritatea timpului a fost rezerva celebrului Victor Valdes. Chiar și așa, și-a trecut în CV performanțe impresionante: 3 titluri în La Liga, 2 Cupe, 2 Champions League, 2 Supercupe ale Europei și Campionatul Mondial al cluburilor.
https://i.eurosport.com/2021/04/14/3107943.png
Liga
Suarez, surprins de despărțirea de Atletico! Ce a spus despre ideea de a juca din nou lângă Messi
ACUM 12 ORE
Romanian Liga I
Dinamo, fără un jucător important la returul cu U Cluj! Cine va rata meciul decisiv din "Groapă"
ACUM 16 ORE