UPDATE. Conform lui Martyn Ziegler de la The Times, comitetul pentru competiții al UEFA a aprobat decizia de a elimina regula golurilor din deplasare. Pentru ca decizia să fie finală, ea trebuie acum să fie aprobată și de Comitetul Executiv al UEFA.
Conform celor de la The Times, UEFA va discuta despre eliminarea regulii privind golurile din deplasare. Această regulă presupune că, în situație de egalitate la general, echipa care a marcat mai mult în deplasare va merge mai departe.
Regula a fost introdusă de UEFA în 1965 pentru a încuraja echipele din deplasare să joace un fotbal ofensiv, însă este din ce în ce mai criticată în ultimii ani, mai ales în cel mai recent sezon, când multe partide s-au jucat pe stadioane neutre.
Liga
Barcelona, încă un pas greșit în La Liga! Catalanii au scos pe final o remiză contra Granadei
ACUM 2 ORE

UEFA va discuta vineri despre posibila schimbare de regulament

The Times scrie că această schimbare de regulament va fi dezbătută la o ședință a UEFA care va avea loc vineri în Porto, cu o zi înainte de finala UEFA Champions League dintre Manchester City și Chelsea.
Câștigătorii din sezonul trecut, Bayern Munchen, au fost eliminați de Paris Saint-Germain în sferturile competiției grație golurilor marcate în deplasare marcate de parizieni în timp ce și Juventus a părăsit competiția tot din acestă cauză, pierzând cu Porto în prelungiri.
Romanian Liga I
Dan Petrescu, discurs dur la adresa arbitrajului, după victoria CFR-ului cu CSU Craiova
ACUM 3 ORE
Fotbal
Reghecampf, foarte supărat după înfrângerea Craiovei cu CFR Cluj! Ce le-a reproșat jucătorilor săi
ACUM 3 ORE