Premier League vrea să implementeze noul mod de informare al suporterilor pe stadioane în timpul deciziilor VAR luna aceasta. Planul Federației este că aceste schimbări să fie implementate în etapa de dinainte de Crăciun, când capul de afiș este duelul dintre Manchester City și Leicester City, anunță Sky Sports.
Federația i-a mandatat pe cei de la Hawk-Eye, responsabilii cu informațiile de pe stadion, să ofere informații scrise pe ecranele de pe stadion astfel încât fanii să știe ce fel de incident este verificat de către arbitrul VAR. De exemplu, în loc să apară doar mesajul "verificare VAR", pe tabelă o să fie scris "verificare var - posibil henț".
Ultimele discuții vor avea loc vineri la sediul de la Londra al Premier League. Această schimbare a fost acceptată de cluburi în urma întâlnirii de luna trecută. Premier League va continua să prezinte clipurile video cu deciziile modificate, însă acest lucru nu se va întâmpla înainte ca decizia finală să fie luată.
Liga Națiunilor UEFA
Soarta lui Edi Iordănescu, pecetluită, după ce România a retrogradat. Anunțul lui Mihai Stoichiță
ACUM 14 MINUTE
Aceste modificări sunt valabile pentru 18 din cele 20 de cluburi din Premier League. Old Trafford, stadionul lui Manchester United, și Anfield, stadionul lui Liverpool, nu au ecrane pe stadion iar acest lucru nu este obligatoriu conform regulilor jocului.
Liga Națiunilor UEFA
Tricolorii merg înainte! Mesajul transmis de Edi Iordănescu în vestiar, după victoria cu Bosnia
ACUM 7 ORE
Liga Națiunilor UEFA
Prima reacție a lui Edi Iordănescu după retrogradarea în Liga C! "S-a reaprins speranța"
ACUM 7 ORE