Premier League vrea să implementeze noul mod de informare al suporterilor pe stadioane în timpul deciziilor VAR luna aceasta. Planul Federației este că aceste schimbări să fie implementate în etapa de dinainte de Crăciun, când capul de afiș este duelul dintre Manchester City și Leicester City, anunță Sky Sports.
Federația i-a mandatat pe cei de la Hawk-Eye, responsabilii cu informațiile de pe stadion, să ofere informații scrise pe ecranele de pe stadion astfel încât fanii să știe ce fel de incident este verificat de către arbitrul VAR. De exemplu, în loc să apară doar mesajul "verificare VAR", pe tabelă o să fie scris "verificare var - posibil henț".
Ultimele discuții vor avea loc vineri la sediul de la Londra al Premier League. Această schimbare a fost acceptată de cluburi în urma întâlnirii de luna trecută. Premier League va continua să prezinte clipurile video cu deciziile modificate, însă acest lucru nu se va întâmpla înainte ca decizia finală să fie luată.
Bundesliga
Alertă la Borussia Dortmund! 30 de scouteri îi caută de urgență înlocuitor lui Erling Haaland
ACUM O ORĂ
Aceste modificări sunt valabile pentru 18 din cele 20 de cluburi din Premier League. Old Trafford, stadionul lui Manchester United, și Anfield, stadionul lui Liverpool, nu au ecrane pe stadion iar acest lucru nu este obligatoriu conform regulilor jocului.
Romanian Liga I
#BunișiRăi | Radiografia etapei a 10-a din Liga 1! Cine a impresionat și cine a dezamăgit
ACUM 2 ORE
Fotbal
Barcelona l-a luat cu 25 de milioane de euro și a jucat foarte puțin. Unde a ajuns Chygrynskiy
ACUM 3 ORE