Cosmin Contra a revenit la Dinamo iar fostul selecționer al României va debuta pe banca echipei din Ștefan cel Mare luni de la 21:00 împotriva Chindiei Târgoviște la Ploiești.
Mâine va avea loc și primul antrenament sub comanda lui Contra și el va avea astfel ocazia de a se obișnui cu jucătorii pe care îi va pregăti.

Dinamo va avea un buget de 10 milioane de euro

Premier League
Gestul lui Harry Kane pentru doi fani din SUA care au călătorit 31 de ore pentru meciul cu Burnley
ACUM 7 MINUTE
„În primul rând sunt antrenor, nu manager. Cunoscând însă problemele de aici, sfaturile mele sunt luate în considerare. Bugetul e destul de mare, mare. Din ce știu eu, își doresc un buget de 10 milioane de euro în primul an. Nu știu dacă e un buget de titlu.
Avem nevoie de multe întăriri. Suntem în discuții avansate cu foarte mulți jucători, nu vreau să dau nume, nu e corect, dar sunt cel puțin 10-15 jucători cu care vorbim. Zilele următoare vom definitiva multe dintre ele. Transferurile de până acum au fost făcute înainte ca eu să ajung la un acord, eu zic că sunt două mutări (n.r. Vlad Achim și Janusz Gol) reușite din toate punctele de vedere. Sper să se adapteze cât mai rapid la cerințele unui club ca Dinamo.”, a declarat Contra la DigiSport.
”Stabilitate financiară vom avea, investiții importante vor fi și la nivel de echipă, dar și la nivel de infrastructură. Cerințele sunt mari la Dinamo. Unicul nostru obiectiv e intrarea în play-off”, a precizat el.
Premier League
Ralf Rangnick este, oficial, antrenorul lui Manchester United. Anunţul făcut de german
ACUM 37 MINUTE
Premier League
Dezbatere aprinsă în Anglia, după ce Cristiano Ronaldo nu a fost titularizat în meciul cu Chelsea
ACUM 2 ORE