Daniel Pancu a fost demis de pe banca tehnică ca urmare a rezultatelor slabe din 2020, iar în locul său a fost numit Dan Alexa, omul care a mai promovat echipa în urmă cu 4 ani. Mai nou, se vorbește și despre sosirea unui nou investitor la Rapid, care să sprijine financiar clubul, în contextul promovării în Liga 1.
Potrivit informațiilor DigiSport, un om de afaceri din Statele Unite ar fi interesat să preia o parte importantă a clubului Rapid.
"Există o ofertă serioasă a unui investitor pentru Rapid. E vorba de un cetățean american, căsătorit cu o româncă. Asta e informația pentru momentul ăsta, vom vedea zilele următoare ce se întâmplă.".
Romanian Liga I
Fanii Rapidului boicotează super meciurile cu Fiorentina și Borussia Dortmund.Motivul nemulțumirilor
23/11/2022 LA 16:44
Patronul actual al Rapidului este Victor Angelescu, sosit la cârma clubului în primăvara anului 2019.
https://i.eurosport.com/2020/03/11/2792821.jpg

Alexa, al doilea mandat pe banca Rapidului

Alexa a fost prezentat oficial la Rapid și se pregătește de al doilea său mandat pe banca giuleștenilor, după cel din sezonul 2015/2016. La acea vreme, cel poreclit "chirurgul" reușea să promoveze echipa în Liga 1, la ultima apariție a Rapidului pe prima scenă a fotbalului românesc.
"Am venit cu foarte mult entuziasm la Rapid. Chiar dacă echipa a avut o exprimare bună în ultimele etape, ceva a lipsit. Cred că șansa și experiența scăzută a jucătorilor tineri au contat enorm în ultima vreme. Obiectivul meu personal este promovarea și cred că pot să reușesc. Am urmărit multe meciuri ale Rapidului și știu că aici există mulți jucători cu potențial. Este o luptă foarte strânsă pentru promovare și cred că, la un moment dat, s-a pierdut un tempo. Important este să facem pașii corecți și să fim uniți.
Sunt bucuros că am revenit la Rapid, după acea despărțire tristă, generată de faliment. Am simțit iubirea suporterilor rapidiși în perioada care a urmat după prima aventură la club. Fotbalul românesc are nevoie de Rapid în Liga 1, este un club uriaș, cu istorie și suporteri minunați, și merită să revină acolo.", a spus Dan Alexa la conferința de presă.
https://i.eurosport.com/2019/11/16/2717966.jpg

Pancu rămâne în continuare antrenor, în acte, la Rapid

La conferință, președintele Rapidului, Ovidiu Burcă, a dezvăluit faptul că Dan Alexa va ocupa postul oficial de director tehnic, deoarece Daniel Pancu este considerat în continuare în acte antrenorul giuleștenilor, potrivit contractului semnat. În același timp, Ștefan Grigorie va rămâne antrenor secund la Rapid.
Alexa era liber de contract din octombrie 2019, după ce s-a despărțit de Astra Giurgiu. De-a lungul carierei, tehnicianul de 40 de ani le-a mai pregătit pe Poli Timișoara, ASA Târgu Mureș, Concordia Chiajna și Dunărea Călărași. Motivul pentru care Alexa a fost preferat pe postul de antrenor al Rapidului, în dauna lui Florin Motroc, este reprezentat de faptul că are la activ 3 promăvări cu 3 echipe diferite: Poli Timișoara, Rapid și Dunărea Călărași.
După 23 de etape, Rapid se află pe locul 6 în Liga 2, la 2 puncte în spatele podiumului.
Ultimele rezultate ale Rapidului:
  • Rapid - Turris 0-0
  • Politehnica Timișoara - Rapid 0-0
  • Rapid - Reșita 0-1
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Continuă tensiunile la Craiova. Președintele Cârțu nu e de acord cu deciziile antrenorului Rădoi
13/11/2022 LA 11:05
Romanian Liga I
Mirel Rădoi a răbufnit după Rapid – CS U Craiova 2-2: "Nu stau să mă rog de nimeni!"
13/11/2022 LA 06:21