Fostul antrenor al lui Arsenal, Arsene Wenger, a venit cu mai multe propuneri privind schimbarea regulilor din fotbal, printre care și o modificare la legea offside-ului dar și asupra aruncărilor de la margine.
Cea mai interesantă ideea este cea legată de aruncările de la margine. Wenger vrea să se renunțe la aruncări de la margine în propria jumătate iar ca mingea să fie repusă în joc cu piciorul, practic ca o lovitură liberă.
Liga
Florentino Perez are în vizor trei jucători, după ce Mbappe a refuzat Real Madrid
ACUM 8 MINUTE

Propunerile lui Arsene Wenger

”Aș dori să schimb regula privind aruncările de la margine. Cu cinci minute înainte de finală, o aruncare de la margine ar trebui să fie un avantaj pentru tine, dar în astfel de situații ai 10 jucători în față.
Statisticile arată că în opt din 10 astfel de situații o să pierzi mingea. În propria ta jumătae, ar trebui să ai posibilitatea de a executa o lovitură liberă în schimb”, a declarat Wenger pentru L'Equipe.
Wenger a vorbit și despre posibile modificări la regula offside-ului: ”Acum, ești în offside dacă o parte a corpului tău cu care poți marca este în fața unui fundaș. Eu aș vrea să nu fie offside câtă vreme o singură parte din corp cu care poți marca este pe linie cu fundașul”.
Romanian Liga I
CSA Steaua a cerut la TAS suspendarea barajului de promovare în Liga 1! FRF, dată în judecată
ACUM 16 MINUTE
Ligue 1
Încă un nume pe lista PSG-ului pentru înlocuirea lui Pochettino! Varianta surpriză din La Liga
ACUM 33 MINUTE