Mijlocașul central al lui Juventus, Miralem Pjanic, în vârstă de 30 de ani, și-a dat acordul să semneze cu gruparea catalană, însă campioana Italiei vrea bani și un jucător la schimb: Arthur, Rakitici sau Vidal. Fotbalistul bosniac al lui Juve a precizat în mai multe rânduri că Barcelona este clubul la care şi-ar dori să joace.
Coordonatorul transferurilor de la Juventus, Fabio Paratici, a mărturisit că Juve și Barca ar urma să facă afaceri împreună în perioada următoare, iar una dintre ele îl implică pe mijlocașul Miralem Pjanic, transmit jurnaliștii ai Gazzettei dello Sport. Italienii scriu despre faptul că fotbalistul bosniac şi-a dat deja acordul pentru o mutare pe Camp Nou.
În acest moment, cele două cluburi trebuie să se pună de acord asupra fotbalistului care să meargă la Torino. "Bătrâna Doamnă" îl vrea pe Arthur Melo (23 de ani), dar brazilianul pare să se fi făcut înțeles în privința unei posibile plecări de pe Camp Nou, eliminând cu orice preț această variantă. Alternativele sunt Ivan Rakitic (32 de ani) şi Arturo Vidal (33 de ani), care e dorit şi de Inter Milano, unde fostul său antrenor, Antonio Conte, îl aşteaptă cu nerăbdare.
Liga
"O lipsă totală de respect!" Reacție dură a lui Pjanic după despărțirea de Barcelona! Ce l-a supărat
04/09/2021 LA 09:07
Juventus l-a transferat pe Miralem Pjanic de la AS Roma, în 2016, pentru 32 de milioane de euro. De atunci, bosniacul a bifat 167 de apariții, a mrcat de 22 de ori şi a oferit 36 de pase de gol. Pjanic şi-a îmbogăţit palmaresul cu trei titluri, două Cupe ale Italiei şi o Supercupă a Italiei.
52 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Pjanic în acest moment, conform specialiştilor de la transfermarkt.com
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Barcelona își blindează viitorul! Ce măriri de salariu primesc puștii rămași în locul lui Messi
04/09/2021 LA 08:14
Liga
Viitorul Barcelonei depinde de 5 factori cheie. În ce se transformă clubul catalan?
02/09/2021 LA 11:32