Mijlocașul central al lui Juventus, Miralem Pjanic, în vârstă de 30 de ani, și-a dat acordul să semneze cu gruparea catalană, însă campioana Italiei vrea bani și un jucător la schimb: Arthur, Rakitici sau Vidal. Fotbalistul bosniac al lui Juve a precizat în mai multe rânduri că Barcelona este clubul la care şi-ar dori să joace.
Coordonatorul transferurilor de la Juventus, Fabio Paratici, a mărturisit că Juve și Barca ar urma să facă afaceri împreună în perioada următoare, iar una dintre ele îl implică pe mijlocașul Miralem Pjanic, transmit jurnaliștii ai Gazzettei dello Sport. Italienii scriu despre faptul că fotbalistul bosniac şi-a dat deja acordul pentru o mutare pe Camp Nou.
În acest moment, cele două cluburi trebuie să se pună de acord asupra fotbalistului care să meargă la Torino. "Bătrâna Doamnă" îl vrea pe Arthur Melo (23 de ani), dar brazilianul pare să se fi făcut înțeles în privința unei posibile plecări de pe Camp Nou, eliminând cu orice preț această variantă. Alternativele sunt Ivan Rakitic (32 de ani) şi Arturo Vidal (33 de ani), care e dorit şi de Inter Milano, unde fostul său antrenor, Antonio Conte, îl aşteaptă cu nerăbdare.
Fotbal
România în Liga Națiunilor! Ne batem "parte în parte" cu adversarii, ca valoare de piață
17/12/2021 LA 09:25
Juventus l-a transferat pe Miralem Pjanic de la AS Roma, în 2016, pentru 32 de milioane de euro. De atunci, bosniacul a bifat 167 de apariții, a mrcat de 22 de ori şi a oferit 36 de pase de gol. Pjanic şi-a îmbogăţit palmaresul cu trei titluri, două Cupe ale Italiei şi o Supercupă a Italiei.
52 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Pjanic în acest moment, conform specialiştilor de la transfermarkt.com
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie A
Oficialii lui Juventus, anchetați pentru fraudă contabilă! Care e transferul care a atras atenția
27/11/2021 LA 10:36
Fotbal
Ansu Fati a semnat prelungirea cu Barcelona pe un salariu neașteptat de mic. A ales cu inima
22/10/2021 LA 09:57