"O nouă stea s-a născut în Europa!", titrează scoţienii, care nu se feresc să îl asemene pe noul star al lui Gerrard cu mult mai cunoscutul său tată, care a încântat generaţii întregi cu driblingurile, pasele şi golurile sale.
Până acum, orice comparaţie între cei doi părea puţin ridicolă, însă Ianis cu siguranţă are calitate să îi calce pe urme "Regelui fotbalului românesc". Cu o determinare ieşită din comun, după ce nu a primit şanse la Genk, de unde este împrumutat, Hagi Jr a fost jucătorul serii în Europa League. După revenirea istorică a lui Rangers, care i se datorează în proporţie covârşitoare, internaţionalul nostru a stat de vorbă cu jurnaliştii scoţieni.
"Ibrox, baby, asta înseamnă!. E impresionant, e impresionant. Totul e atât de diferit aici, în sens pozitiv. Eram conduşi cu 2-0 şi nu ne-am oprit vreo secundă. Ştiam că un gol ne poate aduce înapoi în meci. Lucruri extraordinare se pot întâmpla pe Ibrox", a spus Hagi Jr la final, la flash-interviu.
Premier League
Noi reguli pentru echipele din Premier League. La câte cazuri de covid pot cere amânarea unui meci
ACUM 11 MINUTE
Întrebat de reporter dacă tocmai a avut cea mai bună prestaţie a carierei, Ianis nu a stat prea mult pe gânduri şi a confirmat că meciul de joi seară reprezintă borna de până acum.
"Cred că da. Am mai avut meciuri bune şi am marcat goluri, dar să înscrii de două ori într-o competiţie europeană e pur şi simplu fantastic. E un vis devenit realitate", a mai punctat numărul "7" de la Rangers.

Cifrele lui Ianis Hagi în partida cu Braga

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie A
Răsturnare de situație în cazul lui Ionuț Radu! Unde este dorit și cum a reacționat Inter
ACUM 23 MINUTE
Premier League
E cel mai "vânat" fotbalist din Premier League! 5 echipe din Europa, pe urmele jucătorului lui Spurs
ACUM O ORĂ