Ianis Hagi a fost prezentat oficial astăzi la Glasgow Rangers astăzi, unde s-a întâlnit în premieră cu noul său tehnician, Steven Gerrard.
"Sunt foarte fericit că am primit această oportunitate! Voi juca la un club uriaș, cu o mentalitate extraordinară. Abia aștept să mă întâlnesc cu fanii lui Rangers! Sper să formăm o legătură foarte strânsă.", a fost prima reacție a lui Ianis Hagi.
"Hagi is here!" (Hagi este aici!) au titrat oficialii lui Rangers, după anunțul făcut astăzi de club.
Europa League
Gică Hagi, spectator de lux la finala Europa League! Ce a făcut după ce a ajuns la Sevilla
17/05/2022 LA 16:31
Ianis Hagi i-a impresionat pe oficialii lui Rangers cu evoluțiile sale de la Campionatul European U21 din vară. Meciul cu Anglia, în care Ianis a jucat foarte bine și a reușit să înscrie al doilea gol al "tricolorilor", a fost cel pe care scoțienii l-au împărtășit cu fanii pe rețelele de socializare.
Pe contul oficial de Twitter, cei de la Rangers au postat golul lui Ianis împotriva Angliei U21, când mijlocașul a preluat mingea excelent cu piciorul drept și a finalizat plasat, cu stângul.

Steven Gerrard, prima declarație despre Ianis Hagi

Glasgow Rangers a oficializat împrumutul lui Ianis mai devreme, iar Steven Gerrard a oferit prima declarație despre mijlocașul român:
"L-am urmărit foarte mult timp pe Ianis până să reușim transferul său. Este clar că are foarte multă calitate și cu siguranță va face diferența în tricoul lui Rangers.", a spus Gerrard despre noul său jucător Ianis Hagi.
Cele mai tari transferuri sunt comentate în vlogul LIVE TRANSFERS, disponibil pe pagina de Facebook a Eurosport, în fiecare luni și vineri de la 18:00.
https://i.eurosport.com/2020/01/07/2748208.jpg
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Scottish Premiership
Ianis Hagi, dezvăluiri dure despre cea mai grea perioadă a carierei! "Nu-mi mai simțeam genunchiul"
16/05/2022 LA 08:47
Scottish Premiership
Revenirea lui Ianis Hagi pe teren se amână! Anunțul antrenorului lui Rangers despre român
03/04/2022 LA 15:25