Ianis Hagi a fost prezentat oficial astăzi la Glasgow Rangers astăzi, unde s-a întâlnit în premieră cu noul său tehnician, Steven Gerrard.
"Sunt foarte fericit că am primit această oportunitate! Voi juca la un club uriaș, cu o mentalitate extraordinară. Abia aștept să mă întâlnesc cu fanii lui Rangers! Sper să formăm o legătură foarte strânsă.", a fost prima reacție a lui Ianis Hagi.
"Hagi is here!" (Hagi este aici!) au titrat oficialii lui Rangers, după anunțul făcut astăzi de club.
Fotbal
Presa din Marea Britanie, cuvinte mari pentru Ianis Hagi: "Creează momente de magie la Rangers"
16/08/2021 LA 16:54
Ianis Hagi i-a impresionat pe oficialii lui Rangers cu evoluțiile sale de la Campionatul European U21 din vară. Meciul cu Anglia, în care Ianis a jucat foarte bine și a reușit să înscrie al doilea gol al "tricolorilor", a fost cel pe care scoțienii l-au împărtășit cu fanii pe rețelele de socializare.
Pe contul oficial de Twitter, cei de la Rangers au postat golul lui Ianis împotriva Angliei U21, când mijlocașul a preluat mingea excelent cu piciorul drept și a finalizat plasat, cu stângul.

Steven Gerrard, prima declarație despre Ianis Hagi

Glasgow Rangers a oficializat împrumutul lui Ianis mai devreme, iar Steven Gerrard a oferit prima declarație despre mijlocașul român:
"L-am urmărit foarte mult timp pe Ianis până să reușim transferul său. Este clar că are foarte multă calitate și cu siguranță va face diferența în tricoul lui Rangers.", a spus Gerrard despre noul său jucător Ianis Hagi.
Cele mai tari transferuri sunt comentate în vlogul LIVE TRANSFERS, disponibil pe pagina de Facebook a Eurosport, în fiecare luni și vineri de la 18:00.
https://i.eurosport.com/2020/01/07/2748208.jpg
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Fotbal
Ianis Hagi, dorit cu orice preț de Galatasaray! Prima ofertă a fost refuzată de Rangers
15/08/2021 LA 13:47
Fotbal
Ianis Hagi și-a revenit după accidentare și va juca cu Malmo în Champions League!
09/08/2021 LA 16:23