Ultimele săptămâni ne-au adus în prim plan un Hagi Jr reinventat, după o perioadă în care pierduse primul "11" al lui Gerrard. După două goluri şi un assist în ultimele 4 meciuri, fanii îl voiau titular în Old Firm, dar Stevie G a mers pe mâna experienţei.
Totuşi, sesizând că echipa sa are mari probleme la construcţie, fosta legendă a lui Liverpool l-a introdus pe internaţionalul nostru încă de la pauză, iar ofensiva lui Rangers a avut doar de câştigat.
"Rangers a arătat o îmbunătăţire considerabilă a jocului după pauză. Jucătorii lui Gerrard au câştigat în încredere, au plimbat mingea cu mult mai multă lejeritate, după ce în prima repriză au bifat probabil cele mai slabe 45 de minute ale sezonului. Ianis Hagi a jucat mult mai sus decât Roofe şi a adus un plus evident la mijloc, împotriva unui Celtic care a continuat să evolueze cu mijlocaşii într-un modul în formă de diamant", notează Daily Record.
Bundesliga
EXCLUSIV | Marcel Răducanu, ferm cu privire la șansele românilor de a se transfera în Bundesliga
ACUM 18 ORE

Rangers şi Ianis Hagi, victorie specială contra lui Celtic

Rangers a fost destul de norocoasă să scape fără gol în prima repriză, iar în a doua parte eliminarea lui Britton (minutul 60) şi autogolul lui McGregor au făcut diferenţa.
Rangers îşi continuă seria perfectă acasă, în acest sezon (11 meciuri - 11 victorii) şi are un avans uriaş în fruntea clasamentului: 19 puncte peste Celtic, care, deşi are 3 restanţe, cu greu va putea să reuşească o "remontada".
Victoria de azi are o însemnătate specială în contextul în care s-au împlinitm 50 de ani de la tragedia de pe Ibrox. Pe 2 ianuarie 1971, prăbuşirea unei părţi din tribună a dus la decesul a 66 de suporteri ai lui Rangers. Căpitanii celor două echipe, James Tavernier şi allum McGregor, au adus la intrarea pe teren câte o coroană de flori în memoria victimelor. Toţi jucătorii au purtat banderole negre.
Premier League
Aston Villa – Leicester sau Gerrard vs. Rodgers | Când unul dintre mentori îți devine rival
IERI LA 04:23
Scottish Premiership
Noul antrenor de la Rangers, avertizat în privința lui Ianis Hagi! "Nu are ritm"
03/12/2021 LA 14:50