Chiar în ziua în care tatăl său a împlinit 55 de ani, Ianis Hagi a făcut unul dintre cele mai bune meciuri ale carierei, declarațiile lui Steven Gerrard, de după meci, fiind extrem de grăitoare în acest sens.
Totuși, ziariștii scoțieni îndeamnă la calm, în condițiile în care, acum doi ani, Sean Goss și Lassana Coulibaly se anunțau achiziții extrem de utile pentru Rangers, dar au sfârșit prin a fi crunte dezamăgiri.
"Hagi trebuie să fie prudent și să nu meargă pe același drum cu Sean Goss și Lassana Coulibaly. Amândoi s-au remarcat în primele faze ale împrumuturilor lor pe Ibrox, în ultimii ani, dar ulterior declinul lor a fost cu adevărat dramatic", a scris TBR Football.
Fotbal
Presa din Marea Britanie, cuvinte mari pentru Ianis Hagi: "Creează momente de magie la Rangers"
16/08/2021 LA 16:54
Sean Goss a venit la Rangers în iarna lui 2018, sub formă de împrumut de la QPR. El a părut că se integrează perfect în primele meciuri, reușind un assist la debut, dar ulterior nu a confirmat. A prins doar trei meciuri în tricoul actualei formații a lui Gerrard, care, evident, nu a plătit clauza de transfer definitiv. În sezoanele următoare, a fost împrumutat la St. Johnstone și Shrewsbury. În a treia ligă engleză, în acest sezon, nu a impresionat. Nu a dat vreun gol, ajutându-și colegii cu doar două pase decisive.
În ceea ce îl privește pe Lassana Coulibaly, acesta a ajuns la Rangers în vara lui 2018, sub formă de împrumut de la Angers. El a impresionat în amicale și se anunța o achiziție utilă, dar în cele din urmă nu a prins nici măcar un minut în tricoul lui Rangers, în campionat. În prezent, jucătorul din Mali e împrumutat de Angers la Cercle Brugge.
Totuși, scoțienii admit că, dacă Ianis va continua pe aceeași linie, decizia lui Gerrard de a-l aduce pe Ibrox se poate transforma într-o "lovitură de geniu". Asta pentru că Rangers are clauza unui transfer definitiv, pentru o sumă mică dacă ne raportăm la prețurile actuale ale fotbaliștilor: 5 milioane de euro.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata.
Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Ianis Hagi, dorit cu orice preț de Galatasaray! Prima ofertă a fost refuzată de Rangers
15/08/2021 LA 13:47
Fotbal
Ianis Hagi și-a revenit după accidentare și va juca cu Malmo în Champions League!
09/08/2021 LA 16:23