Oaspeții au deschis scorul pe Ibrox Stadium în minutul 35, dar Edmunson a restabilit egalitatea în prelungirile primei reprize pentru formația pregătită de Steven Gerrard.
Golul lui Ianis a venit pe finalul meciului, în minutul 84, atunci când mijlocașul de 21 de ani a prins un voleu la colțul lung și a stabilit scorul final: 2-1 pentru Rangers. La patru minute distanță de la reușită, Ianis a fost schimbat de Gerrard, în aplauzele celor 50.000 de suporteri scoțieni prezenți în tribune.
Imediat după primul gol reușit de Ianis în tricoul lui Rangers, mijlocașul nostru s-a dus la cameră și i-a urat un mesaj special tatălui său, Gheorghe Hagi, care ieri a împlinit 55 de ani: "La mulți ani, tată! Te iubesc!"
Romanian Liga I
Unul dintre cei mai buni străini din Liga 1 ar putea ajunge să joace în naționala României
12/01/2022 LA 15:24

Steven Gerrard, cuvinte uriașe despre Ianis Hagi

După victoria lui Rangers împotriva lui Hibernian, adusă în ultimele minute de Ianis, tehnicianul Steven Gerrard a avut un discurs impresionant despre internaționalul român:
"Hagi a fost omul meciului, merită să țină prima pagină a ziarelor. E un jucător genial, iar prestația lui a fost incredibilă în repriza a doua. La început a avut nevoie de câteva zeci de minute de acomodare, dar a intrat excelent în meci ulterior. Ce realizare pentru el! Execuția de la gol a fost fantastică.", a spus Gerrard la interviul de după partidă.
Gerrard a încheiat interviul cu o altă reverență în fața lui Ianis Hagi, fără îndoială omul etapei în Scoția. Dacă va continua să aibă prestații comparabile cu cea de miercuri seară, românul cu siguranță că poate spera să prindă un transfer la un club mult mai mare.
"Hagi a fost strălucitor, a arătat caracter și personalitate. A făcut ca jocul nostru să pară atât de fluid, atât de de ușor. E un fotbalist foarte inteligent, abia aștept să îl văd din nou jucând. Sper să o țină tot așa.", a mai spus tehnicianul englez.
După 25 de etape, Rangers se menține pe locul secund, la 7 lungimi distanță de liderul Celtic, care s-a impus la Motherwell, scor 4-0. Totuși, formația românului are un meci mai puțin disputat, astfel că titlul nu este încă o afacere încheiată.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
#BuniȘiRăi | Radiografia etapelor 19, 20 și 21 din Liga 1! Cine a impresionat și cine a dezamăgit
21/12/2021 LA 10:02
Romanian Liga I
Dinamo, învinsă și în ultimul meci din 2021! Betancor, gol și assist în Ștefan cel Mare
20/12/2021 LA 20:24