Fanii scoțieni așteaptă momente magice din partea decarului echipei naționale a României. Ianis Hagi a declarat că este foarte fericit că a ajuns la Rangers și că a debutat atât de repede.
Și jurnaliştii britanici au rămas impresionaţi de talentul lui Ianis Hagi, chiar dacă acesta a evoluat aproximativ un sfert de oră pentru noua echipă, Glasgow Rangers.
Într-un articol publicat de publicația The Athletic, jurnalistul Jordan Campell l-a lăudat pe Ianis pentru abilitatea sa de a controla mingea excelent cu ambele picioare:
Fotbal
Noul nume pe banca tehnică la Rangers. Acesta a mai lucrat cu Ianis Hagi în trecut
28/11/2022 LA 09:34
"Există o mulțime de fotbaliști care își folosesc un singur picior și aleargă în jurul mingii de parcă ar fi Roger Federer în timp ce își pregătește forehand-ul. Sunt unii fotbaliști ca Arjen Robben, care au nevoie doar de un singur picior. Alți jucători, precum Cristiano Ronaldo, muncesc din greu la antrenamente cu piciorul mai slab, pentru a-l face din ce în ce mai ușor de folosit în timpul meciurilor.
În același timp, există și o categorie din care face parte Ianis Hagi. Dacă ar fi să-i tai picioarele și să le amesteci într-o cutie, iar apoi să le montezi la loc, există șanse foarte mari să ai două picioare identice. Este imposibil să îți dai seama ce picior preferă.", a scris Campbell.
https://i.eurosport.com/2020/02/03/2768466.jpg

Gică Hagi a vorbit despre noua experiență a lui Ianis

Glasgow Rangers visează la primul titlu după 9 ani de așteptare, iar Steven Gerrard speră ca Ianis Hagi să fie elementul surpriză în lupta cu rivala Celtic. Noua achiziție a lui Rangers a debutat la numai două zile după finalizarea împrumutului de la Genk.
Gică Hagi a vorbit despre noua aventură din cariera fiului său, care se află la a treia experiență în străinătate, după perioadele de la Fiorentina și Genk. Antrenorul Viitorului consideră că Ianis a impresionat de fiecare dată când a avut ocazia:
"Un singur lucru vreau să spun despre Ianis. La meciul cu Spania am fost în tribună și am dat un autograf unui copil care m-a recunoscut drept tatăl lui Ianis. Atât vă zic. Îl aveți, e al vostru. El trebuie să vorbească. Eu trebuie să vorbesc mai puțin, să fiu în linia a doua, să mă uit la el și să mă bucur de cariera lui. Când a jucat și a fost pe teren, a demonstrat că este unul dintre cei mai buni.", a spus Gică Hagi.
Ianis Hagi a fost transferat vara trecută de Genk de la Viitorul pentru 4 milioane de euro. El nu a reușit să se impună în primul 11, jucând doar 19 meciuri, în majoritatea intrând din postura de rezervă. Hagi Jr. a marcat 3 goluri și a dat 4 pase de gol.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Scottish Premiership
Un fost secund al lui Gerrard, favorit să-l antreneze pe Ianis Hagi! Anunțul presei din Scoția
23/11/2022 LA 15:00
Scottish Premiership
Ianis Hagi, tot mai aproape de revenire! Dezvăluiri emoționante la aproape 1 an de la accidentare
17/11/2022 LA 17:33