Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Nota primită de Ianis Hagi după evoluția impresionantă în tricoul lui Rangers

Cosmin Cioboata

Actualizat 06/02/2020 la 12:46 GMT+2

Ianis Hagi a reușit să înscrie golul victoriei în meciul dintre Rangers și Hibernian, la prima partidă începută de mijlocașul român ca titular pentru echipa pregătită de Steven Gerrard.

Ianis Hagi, mijlocașul lui Glasgow Rangers

Credit imagine: Eurosport

În urma evoluției extraordinare a lui Ianis, jurnaliștii de la The Scottish Sun i-au acordat mijlocașului român cea mai mare notă: 7. Aceeași notă au primit-o încă 3 colegi de la Rangers și 4 jucători de la Hibernian.
"Hagi, adus la echipă în urmă cu o săptămână, a produs un moment magic exact când Gerrard avea nevoie de el. Golul lui Ianis a fost îndeajuns pentru ca Rangers să rămână pe urmele lui Celtic.", au mai notat jurnaliștii scoțieni.
Cei de la Hibernian au deschis scorul pe Ibrox Stadium în minutul 35, dar Edmunson a restabilit egalitatea în prelungirile primei reprize pentru formația pregătită de Steven Gerrard. Golul lui Ianis a venit pe finalul meciului, în minutul 84, atunci când mijlocașul de 21 de ani a prins un voleu la colțul lung și a stabilit scorul final: 2-1 pentru Rangers.
La patru minute distanță de la reușită, Ianis a fost schimbat de Gerrard, în aplauzele celor 50.000 de suporteri scoțieni prezenți în tribune.
ianis hagi

Steven Gerrard, cuvinte uriașe despre Ianis Hagi

După victoria lui Rangers împotriva lui Hibernian, adusă în ultimele minute de Ianis, tehnicianul Steven Gerrard a avut un discurs impresionant despre internaționalul român:
"Hagi a fost omul meciului, merită să țină prima pagină a ziarelor. E un jucător genial, iar prestația lui a fost incredibilă în repriza a doua. La început a avut nevoie de câteva zeci de minute de acomodare, dar a intrat excelent în meci ulterior. Ce realizare pentru el! Execuția de la gol a fost fantastică.", a spus Gerrard la interviul de după partidă.
Gerrard a încheiat interviul cu o altă reverență în fața lui Ianis Hagi, fără îndoială omul etapei în Scoția. Dacă va continua să aibă prestații comparabile cu cea de miercuri seară, românul cu siguranță că poate spera să prindă un transfer la un club mult mai mare.
"Hagi a fost strălucitor, a arătat caracter și personalitate. A făcut ca jocul nostru să pară atât de fluid, atât de de ușor. E un fotbalist foarte inteligent, abia aștept să îl văd din nou jucând. Sper să o țină tot așa.", a mai spus tehnicianul englez.
După 25 de etape, Rangers se menține pe locul secund, la 7 lungimi distanță de liderul Celtic, care s-a impus la Motherwell, scor 4-0. Totuși, formația românului are un meci mai puțin disputat, astfel că titlul nu este încă o afacere încheiată.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo