În urma evoluției extraordinare a lui Ianis, jurnaliștii de la The Scottish Sun i-au acordat mijlocașului român cea mai mare notă: 7. Aceeași notă au primit-o încă 3 colegi de la Rangers și 4 jucători de la Hibernian.
"Hagi, adus la echipă în urmă cu o săptămână, a produs un moment magic exact când Gerrard avea nevoie de el. Golul lui Ianis a fost îndeajuns pentru ca Rangers să rămână pe urmele lui Celtic.", au mai notat jurnaliștii scoțieni.
Cei de la Hibernian au deschis scorul pe Ibrox Stadium în minutul 35, dar Edmunson a restabilit egalitatea în prelungirile primei reprize pentru formația pregătită de Steven Gerrard. Golul lui Ianis a venit pe finalul meciului, în minutul 84, atunci când mijlocașul de 21 de ani a prins un voleu la colțul lung și a stabilit scorul final: 2-1 pentru Rangers.
Europa League
Rangers merge mai departe în Europa League! Leicester, în Conference League! Rezultatele serii
09/12/2021 LA 20:42
La patru minute distanță de la reușită, Ianis a fost schimbat de Gerrard, în aplauzele celor 50.000 de suporteri scoțieni prezenți în tribune.
https://i.eurosport.com/2020/02/06/2770180.jpg

Steven Gerrard, cuvinte uriașe despre Ianis Hagi

După victoria lui Rangers împotriva lui Hibernian, adusă în ultimele minute de Ianis, tehnicianul Steven Gerrard a avut un discurs impresionant despre internaționalul român:
"Hagi a fost omul meciului, merită să țină prima pagină a ziarelor. E un jucător genial, iar prestația lui a fost incredibilă în repriza a doua. La început a avut nevoie de câteva zeci de minute de acomodare, dar a intrat excelent în meci ulterior. Ce realizare pentru el! Execuția de la gol a fost fantastică.", a spus Gerrard la interviul de după partidă.
Gerrard a încheiat interviul cu o altă reverență în fața lui Ianis Hagi, fără îndoială omul etapei în Scoția. Dacă va continua să aibă prestații comparabile cu cea de miercuri seară, românul cu siguranță că poate spera să prindă un transfer la un club mult mai mare.
"Hagi a fost strălucitor, a arătat caracter și personalitate. A făcut ca jocul nostru să pară atât de fluid, atât de de ușor. E un fotbalist foarte inteligent, abia aștept să îl văd din nou jucând. Sper să o țină tot așa.", a mai spus tehnicianul englez.
După 25 de etape, Rangers se menține pe locul secund, la 7 lungimi distanță de liderul Celtic, care s-a impus la Motherwell, scor 4-0. Totuși, formația românului are un meci mai puțin disputat, astfel că titlul nu este încă o afacere încheiată.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Ianis Hagi, antrenat de Ronald Koeman? Cine e mare favorit să vină în locul lui Gerrard la Rangers
13/11/2021 LA 11:09
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
RĂDOI A ANUNȚAT LISTA PRELIMINARĂ A STRANIERILOR CARE POT FI CONVOCAȚI PENTRU JOCURILE DIN NOIEMBRIE
22/10/2021 LA 10:16