Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ianis Hagi, doar rezervă în Hearts - Rangers, din "sferturile" Cupei Scoției

Cosmin Cioboata

Actualizat 01/03/2020 la 12:43 GMT+2

Glasgow Rangers a fost eliminată din Cupa Scoției de Hearts, în sferturile de finală, după golul înscris de Oliver Bozanic. La meciul de pe terenul lui Hearts, Ianis Hagi a fost doar rezervă și a fost introdus de Steven Gerrard după o oră de joc.

Ianis Hagi

Credit imagine: Getty Images

Ianis n-a reușit să-și ajute echipa în cele 30 de minute avute la dispoziție. Hearts a avut un gol anulat în prima repriză, după ce inițial arbitrul central validase golul. În cele din urmă, Bozanic a dat lovitura pentru Hearts în minutul 58, după o pasă expediată de Moore.
Ianis Hagi a intrat pe teren în minutul 63, în locul lui Ryan Jack. Mijlocașul român n-a reușit să facă diferența și în această partidă, iar Rangers a părăsit Cupa Scoției în faza sferturilor.

Ianis Hagi, rezervă la Rangers după 7 meciuri

Steven Gerrard, tehnicianul lui Glasgow Rangers, a decis să-l odihnească pe Ianis în această partidă, după ce mijlocașul român a început ca titular ultimele 7 meciuri ale formației scoțiene.
Ianis Hagi a contribuit decisiv la calificarea lui Rangers în "optimile" Europa League. Internaționalul român a înscris o "dublă" în partida tur, împotriva celor de la Braga, pentru ca în retur să ofere o pasă de gol minunată, pentru Kent.
Mijlocașul de 21 de ani a reușit 3 goluri și 2 assist-uri în cele 8 apariții pentru formația de pe Ibrox Stadium.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo