Ianis Hagi are un început de carieră la Glasgow Rangers excelent. După ce a marcat golul victoriei în partida cu Hibernian de miercuri seară, Ianis a avut o nouă prestație foarte bună în partida din Cupa Scoției cu Hamilton, câștigată de Rangers cu 4-1. Ianis a avut o ocazie mare, lovitura sa de cap după centrarea lui Ryan Kent trecând puțin pe lângă poartă.
Steven Gerrard a vorbit după partidă despre jocul lui Ianis Hagi și a mărturisit că este surprins de cât de rapid s-a impus jucătorul român în echipa sa. Gerrard a vorbit pentru FourFourTwo despre prestația lui Ianis Hagi de la partida cu Hamilton și l-a lăudat pe jucătorul de 21 de ani.
Voi spune că datorită faptului că engleza lui Ianis este foarte bună și pentru că este talentat și inteligent, cred că se adaptează mult mai rapid decât credeam inițial că o va face. Ar fi putut să marcheze din nou pentru că s-a aflat la locul potrivit, însă din păcate nu a putut să finalizeze cu capul. Au fost și alte execuții de clasă în jocul său
Serie A
Mourinho e "all-in" pentru transferul lui Ianis Hagi! Anunțul făcut azi de italieni
ACUM 3 ORE
Din nou a fost o prestație impresionantă având în vedere că a fost doar al doilea meci ca titular și a fost pe un teren dificil la Hamilton. Așa că sunt foarte mulțumit de prestația lui
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata.
Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Scottish Premiership
Cât câștigă anual Ianis Hagi din colaborările cu marile branduri internaționale
ACUM 8 ORE
Scottish Premiership
Ianis Hagi, despre perioada petrecută în carantină: "A fost extrem de greu!" Ce a învățat la Rangers
24/09/2021 LA 15:23