Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ianis Hagi a revenit pe teren după mai bine de un an! Rangers, victorie importantă în Scoția

Nicu Savin

Publicat 28/01/2023 la 19:14 GMT+2

Ianis Hagi a depășit gravele probleme medicale și a jucat azi primul meci după o pauză de mai bine de un an. Mijlocașul româna a intrat pe final în partida câștigată de Rangers cu 2-0 în fața celor St.Johnstone, care apropie formația de pe Ibrox Park la 6 puncte de rivala Celtic.

Ianis Hagi (Rangers - St.Johnstone)

Credit imagine: Eurosport

Ianis Hagi a avut un 2022 de coșmar. Pe 21 ianuarie, românul s-a accidentat grav într-un meci din Cupa Scoției, cu Sterling, iar verdictul medicilor a fost crunt: ruptură de ligamente încrucișate. A urmat o operație la o clinică renumită din Londra și un an de agonie, cu o recuperare lungă și dificilă, în special din punct de vedere moral.
La un an și o săptămână de la accidentare, Ianis Hagi a simțit din nou bucuria de a fi pe teren într-un cadru oficial. Românul a fost astăzi în lotul celor de la Rangers pentru duelul cu St.Johnstone, din etapa a 23-a din capionatul Scoției, iar antrenorul Michael Beale i-a oferit și primele minute în acest sezon.

Ianis Hagi a jucat din nou, după mai mult de un an de pauză

În minutul 72, Ianis a intrat în locul lui Tillman, punând asfel capăt celei mai dificile perioade din cariera sa. Aplaudat la scenă deschisă de fanii de pe Ibrox Park, românul de 24 de ani a avut o mare dorință de a realiza ceva la revenire, dar s-a ales cu un cartonaș galben la doar 7 minute după ce a fost introdus pe teren.
Scorul era 2-0 pentru Rangers când Ianis a fost introdus și nu s-a mai modificat până la final. Prin acest succes, echipa lui Beale s-a apropiat la 6 puncte de rivala Celtic, care are însă un meci mai puțin disputat (va juca duminică în deplasare cu Dundee United).
La mijlocul săptămânii viitore va fi etapă intermediară în Scoția, asfel că Ianis Hagi ar putea strânge mai multe minute. Rangers va juca pe 1 februarie pe terenul celor de la Hearts.
Finala masculină de la Australian Open 2023, Novak Djokovic - Stefanos Tsitsipas, se vede pe 29 ianuarie în direct pe canalele Eurosport, dar și pe aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play. În plus, în aplicație aveți acces la cele mai noi articole, știri și analize ale celor mai importante evenimente.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo