Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ianis Hagi, titular la Rangers, după mai bine de un an! Românul a fost schimbat la pauză, la scorul de 0-1

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 12/02/2023 la 20:02 GMT+2

Ianis Hagi, cel care a revenit pe teren după ceva mai bine de un an, joacă primul meci ca titular pentru Rangers. Echipa sa o înfruntă pe Partick Thistle, în optimile Cupei Scoției.

Ianis Hagi (Rangers - St.Johnstone)

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Dani Morar
Update: Rangers a marcat golul de 3-2 în minutul 86. James Sands a înscris din pasa lui Borna Barisic, pentru a stabili scorul final. Echipa lui Ianis Hagi s-a calificat în sferturile Cupei, acolo unde își va afla adversara în urma tragerii la sorți.
Update: Rangers a marcat golul de 2-1 în minutul 71, prin Tillman, după ce Tavernier ratase un penalty cu câteva minute în urmă. Avantajul gazdelor a durat doar 2 minute, până când Scott Tiffoney a restabilit egalitatea.
Update: Ianis Hagi s-a mișcat foarte bine în prima repriză, în ciuda absenței foarte lungi de pe gazon. Mijlocașul a intrat deseori în combinații cu colegii săi și a avut ocazia de a marca un gol la jumătatea primei părți. El a reluat mult pe lângă poartă cu capul, iar în prelungiri a fost aproape de a-i oferi un assist lui Colak. Ianis a fost schimbat la pauză în cele din urmă, antrenorul Beale evitând să-l forțeze pe jucătorul nostru.
Update: Rangers a egalat în minutul 50. Antonio Colak a marcat cu o lovitură de cap după o acțiune bună a lui Nicolas Raskin, care a centrat perfect.
Update: Ianis Hagi a rezistat doar 45 de minute pe teren pentru Rangers. Românul a fost schimbat la pauză, după ce antrenorul scoțienilor a spus că îl va introduce treptat în angrenajul echipei și nu va dori să îl forțeze.
Update: Partick Thistle, formație care se află pe locul 5 în liga a doua din Scoția, a deschis scorul surprinzător pe Ibrox Stadium. Kevin Holt a marcat dintr-un penalty, în minutul 34.
Update: Cei de la Rangers poartă banderole negre în memoria victimelor cutremurului devastator care a afectat Turcia și Siria. De asemenea, clubul i-a comemeorat pe Billy Thomson și John Macmillan, care au murit săptămâna trecută.
Ianis Hagi a început ca titular partida pe care Rangers o dispută în Cupa Scoției, în fața celor de la Partick Thistle. Mijlocașul român se află pe teren din primul minut pentru prima oară după aproape 13 luni de absență din cauza unei accidentări la genunchi.
Celtic, Ayr, Kilmarnock, Hearts, Raith și Inverness s-au calificat până acum în sferturile Cupei Scoției. Ultimele două echipe care vor ajunge în această fază se vor decide în urma duelurilor Rangers - Partick Thistle și Darvl – Falkirk.
  • Primul 11 al lui Rangers: McGregor - Tavernier, Sands, Davies, Barisic - Kamara, Raskin - Hagi, Tillman, Cantwell - Colak
Citește și:

Ianis Hagi, așteptat să facă diferența pentru Rangers

Ianis Hagi a revenit pe teren după mai bine de un an. Românul a jucat 19 minute pentru Rangers în duelul cu St. Johnstone de la finalul lunii trecute, dar nu a mai fost în lot etapa următoare. Antrenorul a spus că românul are nevoie de timp, iar faptul că nu mai are ritm de joc l-a determinat să îl lase să se odihnească pentru meciul cu Hearts.
Ianis a fost doar rezervă și în partida cu Ross County, dar ar putea juca din nou duminică, atunci când Rangers o înfruntă pe Patrick Thistle, în Cupă. Jurnalistul Pete O’Rourke, un apropiat al clubului scoțian, a declarat că mijlocașul nostru ar putea fi un mare atu pentru Rangers dacă își va reveni la forma avută sub comanda lui Steven Gerrard, înainte de a se accidenta.
Va fi un mare, mare plus să-l avem din nou alături. A lipsit foarte mult lui Rangers în ultimul an, după accidentarea pe termen lung pe care a suferit-o la genunchi.
Era un jucător cheie în planurile lui Steven Gerrard când era în formă și juca bine pentru Rangers. Marca goluri și oferea pase decisive. S-a simțit lipsa sa în echipă", a declarat Pete O’Rourke, un jurnalist apropiat al clubului.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo