După ce etapa trecută a marcat golul victoriei lui Rangers în meciul cu St.Johnstone, Ianis Hagi a avut o prestație ștearsă în partida de astăzi cu Hamilton, ocupanta ultimei poziții în Scoția.
Mijlocașul român a fost titular, dar nu a reușit mare lucru, iar în minutul 79 a fost înlocuit cu Wright. La numai un minut distanță, Rangers a trecut în avantaj, după autogolul lui Brian Easton. Se părea că Rangers se îndreaptă spre un nou succes cu 1-0, dar Callachan a egalat în al 5-lea minut al prelungirilor și s-a terminat 1-1.

Ianis a primit nota 5 din partea jurnaliștilor scoțieni, după Hamilton-Rangers 1-1

Scottish Premiership
Noul antrenor de la Rangers, avertizat în privința lui Ianis Hagi! "Nu are ritm"
ACUM 21 ORE
Evoluția lui Ianis Hagi a fost notată cu 5 de publicația Glasgow Times, care a specificat că românul nu a reușit să repete prestația din urmă cu câteva zile.
"Nu a reușit să construiască de pe urma golului marcat etapa trecută. O zi tăcută pentru atacant, nu a avut impact.", au scris jurnaliștii scoțieni.
În ciuda acestui pas greșit, Rangers rămâne lider autoritar în Scoția, având 21 de puncte peste rivala Celtic, care are cu 2 meciuri mai puțin disputate și numai teoretic echipa lui Gerrard mai poate pierde titlul. În etapa viitoare, Rangers va juca acasă contra celor de la Kilmarnock, o altă echipă din subsolul clasamentului.
https://i.eurosport.com/2021/02/04/2985272.jpg
Fotbal
Petrescu are undă verde de la Cluj să semneze cu naționala. Cine vine să ia titlul cu CFR-ul
IERI LA 06:51
Scottish Premiership
Prima echipă care începe negocierile pentru Ianis Hagi! Unde este dorit din această iarnă
02/12/2021 LA 09:54