Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ce scrie presa scoțiană despre Ianis Hagi, după prestația modestă a românului în meciul cu Hamilton

Nicu Savin

Publicat 07/02/2021 la 16:49 GMT+2

Glasgow Rangers a reușit doar un rezultat de egalitate pe terenul celor de la Hamiton, ultima clasată în Scoția. Ianis Hagi a fost titular, dar evoluția mijlocașului român , ca și a echipei în general, a fost una modestă.

Ianis Hagi, prestație modestă pentru Rangers

Credit imagine: Eurosport

După ce etapa trecută a marcat golul victoriei lui Rangers în meciul cu St.Johnstone, Ianis Hagi a avut o prestație ștearsă în partida de astăzi cu Hamilton, ocupanta ultimei poziții în Scoția.
Mijlocașul român a fost titular, dar nu a reușit mare lucru, iar în minutul 79 a fost înlocuit cu Wright. La numai un minut distanță, Rangers a trecut în avantaj, după autogolul lui Brian Easton. Se părea că Rangers se îndreaptă spre un nou succes cu 1-0, dar Callachan a egalat în al 5-lea minut al prelungirilor și s-a terminat 1-1.

Ianis a primit nota 5 din partea jurnaliștilor scoțieni, după Hamilton-Rangers 1-1

Evoluția lui Ianis Hagi a fost notată cu 5 de publicația Glasgow Times, care a specificat că românul nu a reușit să repete prestația din urmă cu câteva zile.
"Nu a reușit să construiască de pe urma golului marcat etapa trecută. O zi tăcută pentru atacant, nu a avut impact.", au scris jurnaliștii scoțieni.
În ciuda acestui pas greșit, Rangers rămâne lider autoritar în Scoția, având 21 de puncte peste rivala Celtic, care are cu 2 meciuri mai puțin disputate și numai teoretic echipa lui Gerrard mai poate pierde titlul. În etapa viitoare, Rangers va juca acasă contra celor de la Kilmarnock, o altă echipă din subsolul clasamentului.
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo