În meciul dintre Rangers și Aberdeen, încheiat la egalitate, scor 0-0, Ianis a început pe banca de rezervă. Mijlocașul român a fost introdus de Steven Gerrard în minutul 77, înlocuindu-l pe Scott Arfield, un jucător canadian de 31 de ani.
Hagi Jr. n-a reușit să facă diferența în finalul confruntării de pe Ibrox Stadium, iar Rangers a obținut doar un punct cu ocupanta locului 4 din campionatul Scoției. Formația pregătită de Steven Gerrard a dominat în ambele reprize, însă nu a avut eficiență în fața porții.
După 24 de etape, Rangers se află pe locul 2, la 4 puncte în spatele liderului și rivalei din oraș Celtic.
Europa League
Rangers merge mai departe în Europa League! Leicester, în Conference League! Rezultatele serii
09/12/2021 LA 20:42
https://i.eurosport.com/2020/02/01/2767488.jpg

Ianis Hagi, întâmpinat la stadion de Steven Gerrard

Ianis a avut parte de o primire minunată la Rangers, fiind însoțit de Steven Gerrard și de oficialii clubului prin complexul stadionului Ibrox. Mijlocașul român s-a declarat foarte fericit pentru acest transfer în Scoția, unde speră să se integreze cât mai repede:
"Sunt foarte fericit că am primit această oportunitate! Voi juca la un club uriaș, cu o mentalitate extraordinară. Abia aștept să mă întâlnesc cu fanii lui Rangers! Sper să formăm o legătură foarte strânsă.", a fost prima reacție a lui Ianis Hagi.
"Hagi is here!" (Hagi este aici!) au titrat oficialii lui Rangers, după anunțul făcut astăzi de club.
Ianis Hagi a fost transferat vara trecută de Genk de la Viitorul pentru 4 milioane de euro. El nu a reușit să se impună în primul 11, jucând doar 19 meciuri, în majoritatea intrând din postura de rezervă. Hagi Jr. a marcat 3 goluri și a dat 4 pase de gol.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Fotbal
Ianis Hagi, antrenat de Ronald Koeman? Cine e mare favorit să vină în locul lui Gerrard la Rangers
13/11/2021 LA 11:09
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
RĂDOI A ANUNȚAT LISTA PRELIMINARĂ A STRANIERILOR CARE POT FI CONVOCAȚI PENTRU JOCURILE DIN NOIEMBRIE
22/10/2021 LA 10:16