Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Decizia finală a lui Steven Gerrard după ce a sugerat că poate pleca de la Rangers

Cosmin Cioboata

Publicat 03/03/2020 la 12:14 GMT+2

Steven Gerrard a vorbit la conferința de presă despre situația actuală în care se află Rangers și despre viitorul său pe Ibrox. Tehnicianul formației scoțiene a analizat situația curentă, a discutat cu oamenii din jurul clubului și a ajuns la o concluzie în privința planului care va fi abordat în continuare.

Steven Gerrard

Credit imagine: PA Sport

Glasgow Rangers a fost eliminată în weekend din Cupa Scoției de Hearts, în sferturile de finală, după ce a pierdut cu 1-0. La meciul de pe terenul lui Hearts, Ianis Hagi a fost doar rezervă și a fost introdus de Steven Gerrard după o oră de joc.
Mijlocașul român n-a reușit să-și ajute echipa în cele 30 de minute avute la dispoziție. Hearts a avut un gol anulat în prima repriză, după ce inițial arbitrul central validase golul. În cele din urmă, Bozanic a dat lovitura pentru Hearts în minutul 58, după o pasă expediată de Moore.
La finalul partidei, Steven Gerrard s-a arătat extrem de dezamăgit de prestația elevilor săi, despre care consideră că n-au avut aceeași dorință de victorie ca și el. Fostul căpitan al lui Liverpool a dezvăluit că are nevoie de timp de gândire pentru a lua o decizie în ceea ce privește viitorul său și al formației de pe Ibrox Stadium.
Ianis Hagi

Gerrard, motivat să continue la Rangers

Astăzi, la conferința premergătoare partidei de mâine cu Hamilton, Gerrard a dezvăluit concluzia la care a ajuns după câteva zile de gândire intensă.
"Sunt bine acum, am reflectat asupra ultimelor evenimente petrecute la club. Știu ce am de făcut în continuare ca să ajut echipa. La acest nivel trebuie să îți revii repede și să mergi mai departe. Duminică am jucat slab, nu voi nega acest lucru. Mereu voi fi sincer. Am avut o prestație dezamăgitoare.
Treaba mea este să găsesc soluțiile potrivite care ne pot aduce succes pe termen lung. În acest moment mă preocupă să aflu cum am pierdut la numai 72 de ore după ce reușeam o victorie minunată cu Braga. Este o provocare uriașă pentru mine și nu mă tem de ea. Sunt pregătit pentru meciul de mâine cu Hamilton, am avut câteva discuții cu oamenii din cadrul clubului și sunt gata de o nouă provocare.", a spus Gerrard.
Eliminată din Cupa Scoției, Rangers mai rămâne în cursa pentru alte 2 trofee: titlul de campioană în Scoția și Europa League. Formația lui Steven Gerrard nu va avea o misiune ușoară în niciuna din cele 2 competiții. În campionat, Rangers se află la 12 puncte în spatele liderului Celtic, în timp ce în Europa League o va întâlni, în "optimi" pe Bayer Leverkusen, formație aflată în mare formă în Bundesliga.
Rangers joacă mâine în etapa 29 din campionatul Scoției pe teren propriu, împotriva lui Hamilton, echipă aflată pe penultimul loc.
ianis hagi

Ianis Hagi, rezervă la Rangers după 7 meciuri

Steven Gerrard, tehnicianul lui Glasgow Rangers, a decis să-l odihnească pe Ianis la ultima partidă, după ce mijlocașul român a început ca titular ultimele 7 meciuri ale formației scoțiene.
Ianis Hagi a contribuit decisiv la calificarea lui Rangers în "optimile" Europa League. Internaționalul român a înscris o "dublă" în partida tur, împotriva celor de la Braga, pentru ca în retur să ofere o pasă de gol minunată, pentru Kent.
Mijlocașul de 21 de ani a reușit 3 goluri și 2 assist-uri în cele 8 apariții pentru formația de pe Ibrox Stadium.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo