Într-un interviu oferit pentru The Scottish Sun, "Regele" a precizat că Gerrard are un rol semnificativ în evoluția lui Ianis. Mai mult, Hagi este de părere că tehnicianul englez era conștient de calitățile fiului său, înainte să-l aducă pe Ibrox Stadium.
"Încă de la început, Steven Gerrard a fost foarte clar în ceea ce privește dorința sa de a-l aduce pe Ianis la Rangers. A fost convins de calitatea lui. Antrenorul are un rol foarte important în dezvoltarea lui Ianis. Știe exact cum să scoată tot ce e mai bun de la el. Gerrard știe cum să vorbească cu Ianis și cum să îl integreze în echipă.", a spus Gică Hagi.
Ianis Hagi a avut un debut de senzație la Glasgow Rangers, după ce a fost transferat în această iarnă, sub formă de împrumut, de la Genk. Mijlocașul român a reușit 2 goluri minunate în duelul cu Braga din Europa League, în urma cărora trupa lui Gerrard s-a impus cu 3-2.
Premier League
Rangers a ajuns la 18 meciuri fără înfrângere în campionat! Ce note a primit Ianis Hagi
26/12/2021 LA 17:22
https://i.eurosport.com/2020/02/07/2770827.jpg

Iansi Hagi, dorit în Premier League

West Ham are de gând să facă o ofertă de 8,5 milioane de euro pentru a-l transfera pe Ianis Hagi, în vară. Problema e că mutarea nu are șanse mari să se concretizeze, în condițiile în care Rangers deține o clauză exclusivă de a-l transfera definitiv de la Genk, iar scoțienii mai mult ca sigur o vor activa.
Rangers a dat marea lovitură cu internaționalul nostru, iar oficialii cluburilor din Premier League urmăresc îndeaproape modul în care Hagi Jr se dezvoltă pe Ibrox.
West Ham și-l dorește neapărat, în perspectiva sezonului viitor și, potrivit presei engleze, e gata să facă o ofertă extrem de tentantă, 8,5 milioane de euro. Doar că mutarea ar putea să aibă loc doar în condițiile în care Rangers nu va activa clauza de transfer definitiv, lucru improbabil.
"Ianis este exact tipul de jucător de care West Ham are nevoie. Oficialii clubului au de gând să facă o ofertă în vară, însă lucrurile nu depind doar de ei.", notează Hammers News.
Potrivit presei engleze, 4 formații din Premier League îl urmăresc pe Hagi Jr, printre care și Newcastle. Totuși, românul va trebui să își amâne cel mai probabil sosirea în cel mai puternic campionat al lumii, ca urmare a clauzei din contractul de împrumut dintre Genk și Rangers.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Scottish Premiership
Ianis Hagi, sfătuit să rămână la Rangers cel puțin încă un an! "Este exact unde trebuie"
25/12/2021 LA 17:21
Scottish Premiership
Ianis Hagi, despre cum era de Crăciun în copilărie și cele mai frumoase cadouri
25/12/2021 LA 14:19