Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ianis Hagi a debutat la Rangers la doar două zile după împrumutul în Scoția. "Sunt foarte fericit"

Ion Alexandru

Actualizat 02/02/2020 la 18:51 GMT+2

Ianis Hagi a jucat doar 12 minute în partida Rangers - Aberdeen 0-0. Fanii scoțieni așteaptă momente magice din partea decarului echipei naționale a României. Ianis Hagi a declarat că este foarte fericit că a ajuns la Rangers și că a debutat atât de repede.

Ianis Hagi

Credit imagine: facebook

Glasgow Rangers visează la titlu după 9 ani, iar Steven Gerrard speră ca Ianis Hagi să fie elementul surpriză în lupta cu rivala Celtic. Noua achiziție a lui Rangers a debutat la doar 2 zile după finalizarea împrumutului de la Genk.
Ianis Hagi nu a reușit să se remarce în cele 12 minute de final ale meciului Rangers - Aberdeen 0-0.
Sunt foarte fericit că am debutat la echipa mare. Sunt doar de două zile aici și sunt foarte fericit. Dar faptul că am jucat acasă și nu am păstrat aici cele trei puncte este dezamăgitor, dar avem multe meciuri în față și nu cred că avem timp să ne mai gândim la meciul ăsta. Fiecare minut petrecut la echipă mă ajută să mă adaptez cât mai repede. Mă simt pregătit, dar totul s-a întâmplat foarte repede, nici nu am avut timp să respir. Despre locul în primul 11 trebuie să îl întrebați pe antrenor
Gerrard

Gerrard este somat de fanii lui Rangers să-l introducă pe Ianis în teren

Fanii speră să-l vadă cât mai mult pe teren pe Ianis Hagi.
Echipa antrenată de legendarul Steven Gerrad, Glasgow Rangers este pe locul doi în campionatul scoțian, la 4 puncte de liderul Celtic.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo