Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ianis Hagi, din nou titular la Rangers! Echipa lui Gerrard încearcă să mențină presiunea pe Celtic

Vlad Dumitrescu

Actualizat 12/02/2020 la 23:42 GMT+2

După un început bun în tricoul lui Rangers, Ianis l-a convins pe Steven Gerrard că merită să fie titular meci de meci iar românul s-a aflat în primul ”11” al lui Rangers din deplasarea de la Kilmarnock.

ianis hagi

Credit imagine: Eurosport

Rangers a pierdut în deplasare la Kilmarnock, 1-2, într-un meci în care Ianis Hagi a fost din nou titular. Românul nu a avut o evoluție remarcabilă și a fost scos de pe teren de Steven Gerrard în minutul 82. Rangers a deschis scorul prin Arfield în minutul 16 însă formația de pe Ibrox a ales să se retragă din ce în ce mai mult pe măsură ce a trecut timpul. Incapacitatea de a ține de rezultat este o temă recurentă la Rangers iar acest lucru s-a repetat și în această seară. Kilmarnock a egalat în minutul 77 iar 12 minute mai târziu revenirea gazdelor a fost completă.
Celtic a câștigat cu 5-0 meciul de acasă cu Hearts și s-a distanțat la 10 puncte de Rangers, care ocupă locul doi, cu un meci în minus.
Min 89. GOL KILMARNOCK! Gazdele completează revenirea și preiau conducerea prin golul înscris de Eamonn Brophy.
Min 82. Ianis Hagi este scos de pe teren de Steven Gerrard. În locul său intră Greg Stewart.
Min 77. GOL KILMARNOCK! Gazdele au egalat prin golul înscris de Stephen O'Donnell. Este 1-1 așadar.
Min 16. GOL RANGERS! Scott Arfield deschide scorul pentru echipa lui Steven Gerrard! După un corner nu tocmai strălucit, respingerea trimite mingea la Arfield chiar la marginea careului care trimite un șut impecabil, care nu i-a lăsat nicio șansă portarului advers. Așadar 1-0 pentru Rangers.
Deplasarea de la Kilmarnock este una extrem de importantă pentru Rangers, care încearcă să mențină presiunea pe liderul Celtic. Ne putem aștepta la o partidă cu destule goluri - ambele echipe au marcat în ultimele patru meciuri disputate de Kilmarnock. Rangers se află la șapte puncte distanță de Celtic, cu un meci în minus. Deși echipa lui Gerrard are cea mai bună apărare din campionat, Rangers are probleme în faza ofensivă - a înscris 58 de goluri față de cele 72 iar venirea lui Ianis ar putea fi una dintre soluțiile de Gerrard, care a fost impresionat până acum de român.
Partida dintre Kilmarnock și Rangers începe de la 21:45 iar aici vă ținem la curent cu cele mai importante momente.

Steven Gerrard, impresionat de Ianis Hagi: "Nu mă așteptam să se adapteze atât de rapid"

Ianis Hagi are un început de carieră la Glasgow Rangers excelent. După ce a marcat golul victoriei în partida cu Hibernian de miercuri seară, Ianis a avut o nouă prestație foarte bună în partida din Cupa Scoției cu Hamilton, câștigată de Rangers cu 4-1. Ianis a avut o ocazie mare, lovitura sa de cap după centrarea lui Ryan Kent trecând puțin pe lângă poartă.
Steven Gerrard a vorbit după partidă despre jocul lui Ianis Hagi și a mărturisit că este surprins de cât de rapid s-a impus jucătorul român în echipa sa. Gerrard a vorbit pentru FourFourTwo despre prestația lui Ianis Hagi de la partida cu Hamilton și l-a lăudat pe jucătorul de 21 de ani.
Voi spune că datorită faptului că engleza lui Ianis este foarte bună și pentru că este talentat și inteligent, cred că se adaptează mult mai rapid decât credeam inițial că o va face. Ar fi putut să marcheze din nou pentru că s-a aflat la locul potrivit, însă din păcate nu a putut să finalizeze cu capul. Au fost și alte execuții de clasă în jocul său
Din nou a fost o prestație impresionantă având în vedere că a fost doar al doilea meci ca titular și a fost pe un teren dificil la Hamilton. Așa că sunt foarte mulțumit de prestația lui
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo