Fără a face o primă parte perfectă, lucru imposibil având în vedere starea gazonului după uraganul Dennis, internaționalul român a compensat în partea secundă, când a fost motorul formației de pe Ibrox. Din gheata lui Hagi Jr a plecat faza unicului gol al întâlnirii, marcat de Arfield, în minutul 59.
Ianis Hagi a fost schimbat în minutul 83, semn că se bucură de toată încrederea lui Steven Gerrard, tehnicianul lui Rangers care a insistat foarte mult pentru împrumutul românului de la Genk. După 27 de etape, Rangers este pe locul doi, la 10 puncte de liderul Celtic. Chiar dacă are un meci mai puțin disputat, e greu de crezut că formația lui Stevie G se va mai putea lupta pentru titlu.
Min 59. GOOOL Rangers! Scott Arfield deschide scorul pe Ibrox Stadium, după o pasă de gol reușită de Ianis Hagi.
Fotbal
Ianis Hagi, antrenat de Ronald Koeman? Cine e mare favorit să vină în locul lui Gerrard la Rangers
13/11/2021 LA 11:09
Min 56. Steven Gerrard efectuează prima schimbare, pe plan ofensiv. Tehnicianul englez îl scoate pe Ryan Kent și îl introduce pe Florian Kamberi.
Pauză pe Ibrox Stadium: Rangers - Livingston 0-0
Min 15. Ianis expediază un șut de la mare distanță, însă nu reușește să-l învingă pe goalkeeper-ul lui Livingston.
Min 1. A început partida de pe Ibrox Stadium.
Partida de pe Ibrox Stadium trebuia să se desfășoare inițial ieri, însă a fost amânată din cauza uraganului "Dennis", care amenință teritoriul Marii Britanii.
Ieri, organizatorii campionatului din Scoția au decis că meciul dintre Rangers și Livingston nu se va putea desfășura în condiții optime, din cauza gazonului îmbibat cu apă. Astfel, duelul de pe Ibrox a fost reprogramat astăzi, de la ora 17:00.
Ianis Hagi va fi titular la formația pregătită de Steven Gerrard, bifând astfel al 5-lea meci în tricoul lui Rangers. Mijlocașul român a avut evoluții promițătoare în primele sale meciuri jucate pentru echipa scoțiană, reușind chiar să înscrie golul victoriei în partida cu Hibernian.
Iată echipa de start a lui Rangers:
  • McGregor - Tavernier, Goldson, Katic, Halliday - Jack, Davis, Arfield - Hagi, Morelos, Kent
Înaintea meciului cu Livingston, Rangers se află pe locul 2 în Scoția, cu 13 puncte în urma liderului Celtic, care n-a mai pierdut de 8 etape. În schimb, Rangers nu traversează tocmai o formă extraordinară, formația lui Gerrard pierzând în ultima partidă din campionat, contra celor de la Kilmarnock, scor 1-2.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
RĂDOI A ANUNȚAT LISTA PRELIMINARĂ A STRANIERILOR CARE POT FI CONVOCAȚI PENTRU JOCURILE DIN NOIEMBRIE
22/10/2021 LA 10:16
Fotbal
Cum arată topul celor mai valoroși 10 fotbaliști români! Poziții mai bune pentru Moruțan și Cicâldău
15/10/2021 LA 05:00