Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jurnaliștii englezi, impresionați de jocul lui Ianis Hagi: "A început să iasă din umbra tatălui său"

Cosmin Cioboata

Publicat 03/03/2020 la 09:41 GMT+2

Ianis Hagi este în acest moment unul dintre cei mai importanți jucători din campionatul Scoției, partidele fantastice în tricoul lui Rangers transformându-l într-o vedetă de necontestat. După ce presa din Scoția i-a oferit laude impresionante mijlocașul român, acum a venit rândul englezilor să observe calitățile lui Ianis.

ianis hagi

Credit imagine: Eurosport

Jurnaliștii de la The Sportsman i-au dedicat un articol minunat lui Ianis, după prestațiile excelente din debutul său la Glasgow Rangers. "Hagi Jr. a început să iasă din umbra tatălui său" este titlul pe care englezii l-au considerat potrivit pentru a scoate în evidență forma în care se află internaționalul român.
"Ianis Hagi începe să iasă din umbra tatălui său extrem de cunoscut, odată cu venirea la Rangers. Jucătorul de 21 de ani este fiul celebrului Gheorghe Hagi și se află într-un progres extraordinar, înscrie goluri minunate și deja a bifat performanțe fantastice în tricoul giganților scoțieni.
Ianis s-a făcut repede remarcat pe scena de pe Ibrox, iar dubla românului i-a ajutat pe cei de la Rangers să câștige meciul tur cu Braga, scor 3-2, în Europa League, după ce au fost conduși cu 2-0.", au notat jurnaliștii de la The Sportsman.
Ianis Hagi Glasgow Rangers Braga

"Ianis Hagi are calități extraordinare"

În continuare, jurnaliștii din Anglia au descris calitățile pe care Ianis le-a arătat în timpul meciurilor jucate pentru Rangers. Aceștia au subliniat și contribuția uriașă a lui Gică Hagi, care l-a lansat pe Ianis în fotbalul mare.
"Nu este vorba doar despre numele de pe tricou, ci despre calitățile sale extraordinare. Felul în care driblează și pasează, abilitatea de a lovi mingea extrem de bine cu ambele picioare, dar și restul calităților sale sunt elemente extrem de importante în jocul său.
Golurile și acțiunile pe care le-a reușit pentru Rangers au demonstrat că este un jucător foarte agil, rapid, cu o viziune excelentă și cu o tehnică superbă. Gheorghe Hagi a jucat un rol-cheie în dezvoltarea lui Ianis, pe vremea când evolua în România. Ianis are doar 21 de ani, dar cu siguranță tatăl său și Steven Gerrard îl vor ajuta să rămână cu picioarele pe pământ.", au mai scris britanicii.
Ianis Hagi a reușit 3 goluri și 2 assist-uri în cele 8 apariții pentru formația de pe Ibrox Stadium.
ianis hagi

Scoțienii, fermecați de jocul lui Ianis Hagi

După calificarea lui Rangers în "optimile" Europa League, presa din Scoția a analizat jocul lui Ianis și a ajuns la concluzia că nici cel mai exigent suporter al lui Rangers nu ar avea ce contraargumente să aducă jocului mijlocașului român.
"Poate fi Ianis Hagi unul dintre cele mai bune transferuri din istoria lui Rangers?", e titlul dat de rangersnews.uk, care apoi analizează ce a reușit Ianis în ceva mai mult de o lună, de la împrumutul de la Genk.
"Când Ianis Hagi a semnat cu Rangers, în ianuarie, niciun suporter de pe Ibrox nu își imagina ce impact va avea acesta în jocul echipei scoțiene. Nici cel mai exigent suporter nu are cum să fie critic la adresa românului, care are parte de un start incredibil pentru Rangers.
Românul de 21 de ani și-a arătat clasa, în special în Europa, iar fanii abia așteaptă ca transferul să devină unul permanent, în vară. Ianis este motivul pentru care Rangers este în optimile Europa League, talentul său inspirând una dintre cele mai mari reveniri din istoria echipei, cu Braga, în tur.", mai scrie sursa citată.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo