Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rangers - St. Mirren 3-0. Ianis Hagi, din nou decisiv la formația lui Gerrard!

Nicu Savin

Actualizat 06/03/2021 la 19:21 GMT+2

Rangers s-a impus categoric în fața lui St. Mirren, scor 3-0, și se află la un singur pas de primul titlu de campioană a Scoției după o așteptare de 10 ani.

Ianis Hagi

Credit imagine: Twitter

Rangers a învins-o pe St. Mirren, scor 3-0, în etapa a 31-a din Scoția și se află foarte aproape de cucerirea primului titlu de campioană după o pauză de 10 ani.
Kent a deschis scorul pe Ibrox în minutul 14, iar Morelos a dublat avantajul trupei lui Gerrard 2 minute mai târziu. Ianis Hagi a stabilit scorul final în debutul reprizei a doua, cu un șut la colțul scurt, din interiorul careului.
Mijlocașul român a ajuns la 7 goluri înscrise în actualul sezon, în toate competițiile.
În urma victoriei în fața lui St. Mirren, liderul Rangers a acumulat 88 de puncte și are un avans de 21 de puncte față de marea rivală Celtic, aflată pe locul secund.
Trupa lui Gerrard ar putea să-și asigure matematic titlul încă din această etapă. Pentru asta, Celtic trebuie să piardă duelul de pe terenul lui Dundee United, programat mâine (ora 14:00).
Interesant este că Rangers va juca în etapa următoare chiar cu Celtic. Dacă "alb-verzii" vor câștiga mâine cu Dundee, atunci trupa lui Gerrard s-ar putea încorona campioană, cu o victorie, chiar pe terenul marii rivale, pe 21 martie (ora 14:00).
De-a lungul timpului, Rangers a cucerit 54 de titluri în Scoția.

Rangers - St. Mirren 3-0. Ianis Hagi, din nou decisiv la liderul din Scoția

FLUIER FINAL! Rangers se impune categoric în fața lui St. Mirren, scor 3-0, și se află la un singur pas de primul titlu de campioană a Scoției după o așteptare de 10 ani.
Min 74. Ianis Hagi este înlocuit de Wright.
Min 46. GOOOOOOOOOL Rangers! Ianis Hagi înscrie în debutul reprizei secunde, iar liderul din Scoția conduce cu 3-0! Mijlocașul român a fost găsit în careu de Kent și a finalizat cu mult calm, cu un șut cu stângul la colțul scurt.
Pauză! Rangers conduce cu 2-0 în meciul cu St. Mirren, după primele 45 de minute.
Min 16. GOOOOOOOL Rangers! Trupa lui Gerrard și-a dublat avantajul într-un interval de numai câteva zeci de secunde, prin Morelos.
Min 14. GOOOOOOOOL Rangers! Ryan Kent deschide scorul pe Ibrox!
Min 1. A început meciul de pe Ibrox!
Glasgow Rangers nu a mai câștigat un titlu din 2011, dar în acest sezon echipa lui Gerrard a defilat în Scoția și e doar o chestiune de timp până când va sărbătorii cel de-al 55-lea titlu din istorie. Acest lucru s-ar putea realiza chiar la finele acestei etape. O victorie a lui Rangers cu St.Mirren coroborat cu un rezultat negativ al celor de la Celtic împotriva lui Dundee United ar duce și matematic titlul pe Ibrox Park.
În caz că Rangers nu va deveni campioană după acestă etapă, o poate face săptămâna viitoare, când urmează un nou episod din "Old Firm Derby".

Glasgow Rangers-St.Mirren | Atmosferă incendiară în apropiere de Ibrox Park

Evident, pentru fanii lui Rangers sărbătorirea titlului după un meci cu marea rivală ar fi scenariul ideal, bucuria va fi oricum imensă indiferent de ce se va întâmpla. Suporterii sunt nerăbdători să celebreze un nou titlu și au împânzit astăzi zona stadionului Ibrox Park, creând o atmosferă care amintește de perioada de dinaintea pandemiei.
Fanii i-au așteptat pe Ianis Hagi și pe coechipierii săi la ajungerea acestora la stadion, scandând și folosind materiale pirotehnice, lăsând la o parte orice normă de distanțare socială.
Rangers e mare favorită înaintea martidei cu St.Mirren. Echipa lui Gerrard a câștigat primele două jocuri din acest sezob împotriva adversarului de azi (3-0 acasă și 2-0 în deplasare), dar St.Mirren a eliminat-o pe Rangers din Cupa Ligii Scoției după o victorie cu 3-2.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo