Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cu Ianis Hagi titular, Glasgow Rangers a reușit doar un egal pe terenul ultimei clasate din Scoția

Nicu Savin

Actualizat 07/02/2021 la 16:00 GMT+2

Glasgow Rangers joacă astăzi în deplasare pe terenul celor de la Hamilton, ultima clasată din Scoția, într-un meci contând pentru etapa a 27-a. Steven Gerrard l-a inclus din nou în prumul 11 pe Ianis Hagi.

Ianis Hagi, jucătorul lui Rangers

Credit imagine: Eurosport

Glasgow Rangers a reușit doar un rezultat de egalitate pe tererul ultimei clasate din Scoția. Cu Ianis Hagi titular, echipa lui Gerrard a făcut o primă repriză modestă, în care a tras un singur șut pe spațiul porții adverse.
În repriza secundă, presiunea oaspeților s-a întețit, dar golul întârzia să apară. Gerrard a apelat la schimbări (Ianis Hagi a fost înlocuit cu Wright în minutul 79) , iar elevii săi au trecut în avantaj în minutul 80, după autogolul lui Brian Easton. Se părea că Rangers se îndreaptă spre un nou succes cu 1-0, dar Callachan a egalat în al 5-lea minut al prelungirilor și s-a terminat 1-1.
În ciuda acestui pas greșit, Rangers rămâne lider autoritar în Scoția, având 21 de puncte peste rivala Celtic, care are cu 2 meciuri mai puțin disputate și numai teoretic echipa lui Gerrard mai poate pierde titlul.
Livetext
UPDATE Hamilton egalează la ultima fază a meciului, prin golul marcat de Callachan.
UPDATE Rangers a deschis scorul în minutul 80, prin autogolul lui Brian Easton.
Știrea inițială
După ce în urmă cu câteva zile a marcat golul victoriei lui Rangers în meciul cu St.Johnstone, Ianis Hagi este din titular la Glasgow Rangers. Liderul din Scoția are o misiune facilă la prima vedere, jucând în deplasare pe terenul ultimei clasate. Hamilton.
Cele 2 echipe s-au mai întâlnit de 2 ori în acest sezon, iar Rangers a câștigat ambele confruntări. Pe terenul celor de la Hamilton a fost 2-0 pentru echipa lui Gerrard, meci în care Ianis Hagi a deschis scorul, îar în duelul de pe Ibrox Park a fost un neverosimil 8-0, Ianis Hagi intrrând atunci abia pe finalul partidei.
Rangers are 20 de puncte avans în fruntea clasamentului și doar teoretic mai poate pierde titlul de campioană. Totuși, echipa lui Gerrard luptă cu recordurile în acest sezon, fiind printre puținele echipe din Europa care nu au nicio înfrângere în campionat sau care au apărări atât de bune (doar 7 goluri primite).
Ianis Hagi

IANIS HAGI: "E GREU SĂ REUȘESTI LA UN CLUB PRECUM RANGERS"

Ianis Hagi a oferit recent un amplu interviu scoțienilor de la The Scottish Sun, în care a declarat că este foarte mulțumit de felul în care a fost primit când a ajuns la Rangers și de relația pe care o are cu antrenorii săi: "Cred că toți de aici înteleg ce fel de jucător sunt și cum pot ajuta echipa. Înca din prima zi, de fapt, de la primele convorbiri telefonice pe care le-am avut cu Steven Gerrard și Ross Wilson înainte să vin, m-au înțeles ca jucător. Dacă relația dintre antrenor, directorul sportiv și jucător este bună, atunci dai tot ce ai mai bun din tine. Ofer tot ce am mai bun lui Ranges și sper să devin și mai bun."
Ianis este un fotbalist tehnic, iar fotbalul din Scoția este unul bazat foarte mult pe contactul fizic. În plus, campionatul Scoției nu este dintre cele mai puternice. Internaționalul român a recunoscut că nu se aștepta ca fotbalul scoțian să fie atât de provocator și a menționat că nu este deloc ușor să te impui la un club ca Glasgow Rangers.
"Fotbalul din Scoția te provoacă. Am evoluat mult de când am venit aici, ca fotbalist trebuie să te adaptezi. Eu înca mă adaptez, însă ma simt bine acum. Înțeleg stilul de joc din Scoția. Sincer, când ajungi aici te aștepți să nu fie atât de provocator campionatul.
Însă modul în care echipele se apară în fiecare săptămână împotriva lui Rangers, face jocul extrem de dur. Trebuie să găsești optțuni, să creezi la fiecare pas. Sincer, presiunea care vine la club e uriașă. E greu să reușești la un club precum Rangers.", a completat Ianis Hagi.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo