Ianis Hagi a revenit în formula de start a lui Rangers și nu a dezamăgit. Fotbalistul adus de la Genk a înscris un gol în minutul 47 al meciului cu St. Johnstone, şutând din prima, din interiorul careului, o minge respinsă de portarul advers. În plus, Ianis a contribuit decisiv la primul gol marcat de Rangers. Românul a tras de la marginea careului, portarul advers a respins în faţă, iar Roofe a înscris fără probleme. Rangers şi-a mărit avantajul după ce a marcat şi Kamara.
În meciul din etapa trecută, cu Motherwell, Ianis Hagi a intrat după o oră de joc şi a contribuit la revenirea de senzaţie a liderului din campionatul Scoţiei. A fost autorul pasei decisive la golul de 2-1, marcat de Itten. Evoluţia din acel meci l-a făcut pe Gerrard să-l titularizeze cu St. Johnstone, iar românul nu a dezamăgit.
Europa League
Rangers merge mai departe în Europa League! Leicester, în Conference League! Rezultatele serii
09/12/2021 LA 20:42
Pentru Ianis Hagi, golul marcat în această seară, în poarta celor de la St. Johnstone, este a doua lui reușită din acest sezon. Înaintea duelului din etapa a 19-a, Rangers este era neînvins în Scoția, cu 50 de puncte obținute în 18 runde, 16 victorii și două remize, cu un avans de 16 puncte față de rivala Celtic, care are, însă, trei meciuri mai puțin disputate.
Fotbal
Ianis Hagi, antrenat de Ronald Koeman? Cine e mare favorit să vină în locul lui Gerrard la Rangers
13/11/2021 LA 11:09
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
RĂDOI A ANUNȚAT LISTA PRELIMINARĂ A STRANIERILOR CARE POT FI CONVOCAȚI PENTRU JOCURILE DIN NOIEMBRIE
22/10/2021 LA 10:16