Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rangers, un nou pas spre titlu! Cu Ianis Hagi titular, echipa lui Gerrard s-a impus la Aberdeen

Nicu Savin

Actualizat 10/01/2021 la 19:24 GMT+2

Ianis Hagi a jucat 82 de minute în victoria extrem de importantă a celor de la Glasgow Rangers pe terenul lui Aberdeen, ocupanta locului 3 în campionatul Scoției.

Ianis Hagi, jucătorul lui Rangers

Credit imagine: Eurosport

Glasgow Rangers a mai făcut un pas spre titlu în Scoția, câștigând în deplasare cu Aberdeen, formație care fusese învinsă doar de 2 ori acasă în acest sezon până acum.
Echipa lui Steven Gerrard a dominat categoric partida, profitând și de faptul că a jucat mai bine de o oră cu un om în plus, Hedges fiind eliminat de la gazde în minutul 26.Tavernier a ratat penalty-ul rezultat în urma eliminării, dar Rangers a intrat totuși în avantaj la pauză, grație golului marcat de Morelos în minutul 32.
Același Morelos a dublat avantajul oaspeților în minutul 50 și se părea că va fi un final liniștit pentru formația lui Gerrard, dar nu a fost așa. Kennedy a marcat în minutul 67, însă apoi tabela a rămas nemodificată până la final și Rangers a obținut 3 puncte extrem de importante.

Ianis Hagi, evoluție modestă cu Aberdeen

Ianis Hagi a jucat până în minutul 82, când a fost înlocuit cu sud-africanul Bongani Zungu. Evoluția românului nu a fost cea mai străluciră, el primind nota 4 din partea publicației The Herald, aceasta fiind cea mai mică dintre toți jucătorii lui Rangers.
"A fost titular în absența lui Kemar Roofe. A fost aproape de a marca cu un șut de la distanță, la începutul meciului, dar apoi a ieșit din joc. Trebuie să contribuie mai mult.", au notat jurnaliștii scoțieni.
După acest succes, Rangers s-a distanțat la 22 de puncte de Celtic, dar marea rivală din Glasgow are cu 4 meciuri mai puțin disputate. În etapa viitoare, Rangers va juca tot în deplasare, pe 17 ianuarie, cu Motherwell.
Știrea inițială
Glasgow Rangers are o deplasare dificilă în etapa a 23-a din campionatul Scoției. Echipa antrenată de Steven Gerard o întâlnește în deplasare pe Aberdeen, ocupanta poziției a 3-a în clasament.
Evoluția bună din "Old Firm Derby" i-a adus lui Ianis Hagi o nouă titularizare. Aceasta este cea de-a 12-a partidă pe care mijlocașul român o începe în primul 11 al lui Rangers în actuala stagiune din Scoția.

picture

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Aberdeen-Rangers | Ianis Hagi e titular

Misiunea lui Rangers nu va fi deloc ușoară, deoarece Aberdeen este o echipă într-o formă bună, care nu a cunoscut gustul înfrângerii în precedentele 7 partide de campionat.
De altfel, ultimul insucces al lui Aberdeen vine tot dintr-o confruntare cu Rangers, care s-a impus în urmă cu o lună și jumătate cu 4-0 pe Ibrox Park. Aceea nu a fost însă prima confruntare dintre cele 2 echipe în acest sezon, Aberdeen și Rangers întâlnindu-se și în prima etapă a stagiunii, meci câștigat de asemenea de echipa lui Gerard, scor 1-0.
Rangers este lider detașat, având 20 de victorii și doar 2 egaluri în cele 20 de etape scurse până acum, fiind una dintre puținele echipe din Europa care nu au suferit încă nici o înfrângere în campionat.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo