UPDATE / Fluier final pe Ibrox Park! Rangers își adjudecă cele trei puncte în fața lui Ross County și se distanțează în fruntea clasamentului din Premiership. Liderul Rangers are 69 de puncte după 25 de etape, în timp ce ocupanta locului 2 este Celtic, cu doar 46 de puncte după 22 de etape.
UPDATE / Goldson face 5-0 pe Ibrox Park!
Scottish Premier League
Ianis Hagi, tot mai aproape de a deveni cel mai scump jucător vândut vreodată de Rangers
18/10/2021 LA 11:37
UPDATE / GOOOOL RANGERS! Jack înscrie și el și face 4-0 pe Ibrox Park! Ianis Hagi este autorul assist-ului!
UPDATE / GOOOOL RANGERS! Aribo face 3-0 pe Ibrox Park!
UPDATE / GOOOOOL Rangers! Helander înscrie în minutul 29 dintr-o pasă a lui Barisic.
UPDATE / GOOOOOL Rangers! Kent deschide scorul pe Ibrox Park în minutul 6!
Glasgow Rangers are un meci ușor la prima vedere, echipa lui Ianis Hagi urmând să primească acasă vizita celor de la Ross County, echipă aflată pe locul 10 (din 12 echipe) în Scoția.
În precedentele 2 întâlniri directe din acest sezon, Rangers a câștigat de ficare dată fără să primească gol: 2-0 pe Ibrox Park și 4-0 în deplasare.

Ianis Hagi, titular în Rangers-Ross County

După ce a început ca titular ultimele 2 partide de campionat, Ianis Hagi va fi aruncat din nou din primul minut în teren. Românul nu a făcut un meci strălucit săptămâna trecută, când Rangers a obținut doar un egal pe terenul celor de la Motherwell, dar Steven Gerrard îi oferă credit în continuare.
Rangers este lider datașat în Scoția, având 20 de puncte avans față de marea rivală Celtic, care are însă 2 meciuri mai puțin jucate. De asemenea, formația lui Gerrard este neînvinsă în acest sezon în campionat, fiind printre puținele echipe din Europa care se poate mândri cu această performanță și având și o linie de golaveraj cu adevărat impresionantă: 60-7.
Scottish Premiership
Ianis Hagi, unul dintre cei mai buni jucători de la Rangers în remiza cu Hearts! Ce note a primit
16/10/2021 LA 20:48
Bundesliga
Un super club din Europa, pe urmele lui Ianis Hagi după golul marcat în poarta Germaniei
11/10/2021 LA 11:57