Rangers se află foarte aproape să-și asigure matematic titlul de campioană a Scoției, după o așteptare de 10 ani.
Ianis Hagi a pus umărul la parcursul extraordinar al formației lui Steven Gerrard în actualul sezon, atât pe plan intern, cât și în Europa League. După 30 de meciuri disputate, Rangers se află pe primul loc în Premiership, cu un avans de 15 puncte față de marea rivală Celtic.
Pe plan extern, Hagi&Co s-au calificat în optimile Europa League, unde vor da piept cu Slavia Praga, echipa lui Nicolae Stanciu.
Scottish Premiership
Cât câștigă anual Ianis Hagi din colaborările cu marile branduri internaționale
IERI LA 05:48

Ianis Hagi a vorbit despre mentalitatea de la Rangers

Înaintea meciului cu Livingston, Ianis Hagi a evidențiat importanța mentalității grupului în stagiunea curentă:
"Cel mai important lucru este să avem aceeași mentalitate pe care am avut-o de-a lungul sezonului. Trebuie să ne îndreptăm atenția către meciul următor, împotriva lui Livingston, să încercăm să obținem cele 3 puncte și apoi să revenim la antrenamente. Cred că aceasta este mentalitatea de care avem nevoie în următoarele săptămâni.
Cred că toată lumea știe în ce poziție ne aflăm în prezent și cât de aproape suntem să realizăm ceva extraordinar, dar mentalitatea noastră, încă de la începutul sezonului, a fost să fim concentrați pe următoarea partidă și să jucăm cât mai bine", a spus Ianis Hagi, la conferința de presă.

Ianis Hagi este fericit la Rangers: "Este genul de fotbal care îmi place!"

Ianis și coechipierii săi din faza ofensivă au dezvoltat o relație excelentă, despre care mijlocașul român n-a ezitat să vorbească:
"Eu și colegii mei din faza ofensivă suntem diferiți. Fiecare are propriile sale calități, iar asta ne face extrem de imprevizibili. Bineînțeles, ne dorim să continuăm prestațiile excelente din ultima perioadă, mai ales când echipa are nevoie de noi. Suntem atât de diferiți, dar ne înțelegem excelent pe teren.
Când ești fericit, ieși pe teren și dai tot ce ai mai bun. Iar eu, la ora actuală, mă bucur din plin de jocul meu. Ne apropiem de finalul sezonului, iar meciurile vin cu presiune. Acesta este genul de fotbal care îmi place.
Competitivitatea din cadrul lotului ne ajută să fim mai buni ca grup. Mereu ne ambiționăm unii pe ceilalți, chiar dacă nu ne dăm seama. Staff-ul tehnic și oamenii din jurul echipei fac o treabă incredibilă. Există mici detalii pe care lumea nu le cunoaște, dar care ajută enorm la dezvoltarea grupului. Acum se poate observa munca depusă la Rangers de-a lungul ultimilor ani", a mai declarat internaționalul român.
Ianis Hagi a bifat 35 de apariții pentru Rangers în sezonul actual, reușind să înscrie 6 goluri și să ofere 11 assist-uri.
Scottish Premiership
Ianis Hagi, despre perioada petrecută în carantină: "A fost extrem de greu!" Ce a învățat la Rangers
24/09/2021 LA 15:23
Scottish Premiership
Ianis Hagi s-a întors în Scoția! Care este starea fotbalistului după primele antrenamente
21/09/2021 LA 14:59