Final. Rangers s-a impus cu 3-0 împotriva lui St. Johnstone și a urcat pe primul loc în campionatul Scoției. Ianis Hagi a fost integralist la formația de pe Ibrox.
Gol Rangers! Aribo face 3-0 pentru Rangers în minutul 49, cu o lovitură e cap. Acesta a reluat excelent după un corner executat de Tavernier.
Scottish Premiership
Ianis Hagi, despre perioada petrecută în carantină: "A fost extrem de greu!" Ce a învățat la Rangers
IERI LA 15:23
Gol Rangers! Ryan Kent dublează avantajul lui Rangers exact înainte de pauză, după o pasă oferită de același Barisic. Formația lui Gerrard conduce cu 2-0 după primele 45 de minute.
Gol Rangers! Barisic a deschis scorul în minutul 21. Croatul a trimis excelent din lovitură liberă, în vinclu, fără speranțe pentru portarul oaspeților.
Rangers a reușit să câștige în primele două etape din campionatul Scoției, împotriva celor de la Aberdeen (1-0) și St. Mirren (3-0). Înaintea etapei cu numărul 3, trupa din Glasgow se afla pe locul secund, în spatele liderului Hibernian. Celtic, marea rivală a lui Rangers, ocupa poziția a 4-a, cu 4 puncte adunate.
La fel ca în ultimele apariții, Ianis va începe meciul cu St. Johnstone ca extremă dreapta, alături de Morelos și Kent în faza ofensivă.

Rangers - St. Johnstone | Echipele de start:

  • Rangers: McLaughlin - Tavernier, Goldson, Balogun, Barisic - Kamara, Jack, Aribo - Hagi, Morelos, Kent
  • St. Johnstone: Parish - Kerr, Gordon, McCart - McNamara, McCann, Craig, Booth - Wotherspoon, Conway - Hendry
Fotbal
"Un jucător de speriat!" Reacția presei din Scoția după prestația bună a lui Ianis Hagi
23/09/2021 LA 11:54
Scottish League Cup
Ianis Hagi a avut nevoie de 3 minute pentru a fi decisiv pentru Rangers! Românul, lăudat de staff
23/09/2021 LA 06:38