Final. Rangers s-a impus cu 3-0 împotriva lui St. Johnstone și a urcat pe primul loc în campionatul Scoției. Ianis Hagi a fost integralist la formația de pe Ibrox.
Gol Rangers! Aribo face 3-0 pentru Rangers în minutul 49, cu o lovitură e cap. Acesta a reluat excelent după un corner executat de Tavernier.
Europa League
Cum arată echipa ideală a acestui sezon de Europa League! UEFA a ales MVP-ul competiției
20/05/2022 LA 13:46
Gol Rangers! Ryan Kent dublează avantajul lui Rangers exact înainte de pauză, după o pasă oferită de același Barisic. Formația lui Gerrard conduce cu 2-0 după primele 45 de minute.
Gol Rangers! Barisic a deschis scorul în minutul 21. Croatul a trimis excelent din lovitură liberă, în vinclu, fără speranțe pentru portarul oaspeților.
Rangers a reușit să câștige în primele două etape din campionatul Scoției, împotriva celor de la Aberdeen (1-0) și St. Mirren (3-0). Înaintea etapei cu numărul 3, trupa din Glasgow se afla pe locul secund, în spatele liderului Hibernian. Celtic, marea rivală a lui Rangers, ocupa poziția a 4-a, cu 4 puncte adunate.
La fel ca în ultimele apariții, Ianis va începe meciul cu St. Johnstone ca extremă dreapta, alături de Morelos și Kent în faza ofensivă.

Rangers - St. Johnstone | Echipele de start:

  • Rangers: McLaughlin - Tavernier, Goldson, Balogun, Barisic - Kamara, Jack, Aribo - Hagi, Morelos, Kent
  • St. Johnstone: Parish - Kerr, Gordon, McCart - McNamara, McCann, Craig, Booth - Wotherspoon, Conway - Hendry
Europa League
Ce le-a cerut antrenorul jucătorilor lui Rangers după eșecul din Europa League! "A fost o loterie"
19/05/2022 LA 05:54
Europa League
Ianis Hagi a recunoscut că e frustrat că nu poate juca în finala Europa League! Mesajul românului
18/05/2022 LA 17:52